Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szülés után 5 héttel mennyi a...

Szülés után 5 héttel mennyi a teherbeesés esélye?

Figyelt kérdés
Tegnap este miután bealudt a baba már nem bírtuk tovább a férjemmel és egymásnak estünk (már egy ideje nem vérzek és nem is fáj lent), viszont utána gondoltam bele, hogy hát most már ugye nem vagyok terhes és bennem ment el. A babánk vegyes táplálású, lefejt tejet kap, néha szoptatom, illetve közben kap tápszert is. Egyenlőre nem szeretnénk még egy babát
aug. 30. 03:30
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanannyi az esély, mint máskor. Ha nem akartok még babát, védekezzetek.
aug. 30. 09:57
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon felelőtlenek voltatok,simán lehetsz terhes.És ez a kisebbik gond.Ugyanis orvos nem látott még,így az se biztos,hogy odabent minden rendben van már.Akár olyan fertőzést is összeszedhettél,hogy a méhedet elveszíted.Pláne,hogy egyből beléd is élvezett.Nem tudom két felnőtt embernek,akik már szülők is,hogy nincs ennyi eszük.Mindenesetre már mást nem tehetsz,csak annyit,hogy csinálsz majd egy tesztet,és imádkozol, legközelebb pedig gondolkozol.
aug. 30. 10:01
 13/22 babyboom567 ***** válasza:
100%
A 2 unokatestvérem között 9 hónap van,és ez úgy lehet,hogy kb rögtön terhes lett és a kicsi koraszülött volt.
aug. 30. 10:18
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Most vagy hergelni akarsz, és kamu, vagy NAGYON buta vagy. Bocsi.
aug. 30. 14:58
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

A férjem és az öccse között így van pontosan 11 hónap korkülönbség.

A szoptatás nem véd, de te nem is kizárólagosan szoptatsz, nekem például 8 hétre megjött, tehát valamikor 7 héttel a szülés után lehetett ovum. Tudtam? Nem. Szexeltünk védekezés nélkül? Nem.

aug. 30. 16:50
 16/22 A kérdező kommentje:
Oké, lehet hogy hülye voltam, viszont a babánk is több év után jött össze, így nekem teljesen elképzelhetetlennek tűnik, hogy szülés után egyből becsúszna
aug. 30. 18:42
 17/22 anonim ***** válasza:
83%
16# pedig van ilyen, nem is egy.
aug. 30. 19:48
 18/22 anonim ***** válasza:
51%
Miert csak néha szoptatod?
aug. 30. 21:41
 19/22 A kérdező kommentje:
18 mert a kórházban nem volt tejem, hozzászokott a cumisüveghez, ciciből nem tud normálisan enni, csak elalváshoz, megnyugtatáshoz szoktam bevetni, de ha éhes akkor hisztis lesz tőle
aug. 30. 23:06
 20/22 anonim ***** válasza:
79%
Amúgy teljesen mindegy a szoptatás,mert én pl 2,5éves korig szoptattam a gyerekeimet,és 2-2 év van köztük,tehát abszolút nem védett a szoptatás semmit nem befolyásolt.A szülés utáni 8. Héttől rendszeresen menstruáltam is,ugyanolyan volt minden szoptatás alatt,mint előtte.Itt inkább a meggondolatlanság a gond,meg az,hogy a gyereknél nagyobb gond is összejöhet,erre még két értelmes felnőttnek gondolni kellett volna,elvégre nem állatok.
aug. 31. 00:13
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!