Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szülés után 5 héttel mennyi a...

Szülés után 5 héttel mennyi a teherbeesés esélye?

Figyelt kérdés
Tegnap este miután bealudt a baba már nem bírtuk tovább a férjemmel és egymásnak estünk (már egy ideje nem vérzek és nem is fáj lent), viszont utána gondoltam bele, hogy hát most már ugye nem vagyok terhes és bennem ment el. A babánk vegyes táplálású, lefejt tejet kap, néha szoptatom, illetve közben kap tápszert is. Egyenlőre nem szeretnénk még egy babát
aug. 30. 03:30
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
29%
Itt ezen az oldalon ha nem akarsz gyereket, akkor egyből terhes vagy megszakítással. Ha akarsz, akkor úgyse vagy terhes ha beléd élvez, mert úgyis csak 25% az esély. Érdekes fórum ez. Amúgy pedig nem futottál ki az időből, vehettél volna eseményutánit, bármekkora hormonlöket is, ha nem akartok egyenlőre másodikat.
aug. 31. 12:37
 22/22 anonim ***** válasza:
80%
21# dehát bele is élvezett, nem volt megszakítás 🤦 amúgy lehet, statisztikailag 25% az esély, ha beleelvez, akkor is, de nekem első próbálkozásra sikerült, úgy, hogy full rendszertelen volt mindig is a menstruációm 🤷 az, hogy az első neki nehezen jött össze, nem garancia arra, hogy a második is nehezen fog. Ez nagyrészt a hormonoktol is függ. Rengeteg ismerősöm esett teherbe első próbálkozásra. Ez szülés után öt héttel hatalmas hülyeség volt.
aug. 31. 12:44
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!