Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kismamák, anyukák Mit észlelt...

Kismamák, anyukák Mit észleltetek az első pár hétben mikor gyermeket vártatok? Mik voltak az első tünetek? Hány hetesen tudtátok meg?

Figyelt kérdés
aug. 23. 17:41
 1/10 anonim ***** válasza:
95%
Az első tünet a menstruàció elmaradása. Ez a terhesség 4ik hetét jelzi. Nekem amúgy ennyi volt az összes tünetem. Kèsőbb gyakori vizelés meg hangulatingadozás, de ez már a második trimeszterben.
aug. 23. 17:43
 2/10 A kérdező kommentje:
Én most várom a második babámat, ha minden igaz, mell feszülés, hányinger, és fáradság van jelen de még nem vagyok 100%ig biztos benne, de majd tesztelek mert minél hamarabb tudni szeretnénk hogy lesz e húgi, vagy öcsi.
aug. 23. 17:50
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Kimaradt a menzesz.

Rá egy napra pozitív lett a teszt, és 8 hetesen mentem orvoshoz

aug. 23. 17:53
 4/10 anonim ***** válasza:
68%

Tiszta hülye vagyok mielőtt megjön, mellfeszülés, szúrkál a hasam, hányingerem van, fejfájás előző nap.

2x voltam terhes, és mindkétszer elmaradtak ezek.

Késés után pár nappal teszteltem, nagyon erős pozitív lett mindkétszer.

aug. 23. 18:00
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanolyan tünetem volt, mint mikor meg szokott jönni. Mellfeszules, mindjárt megjon érzés. Aztán nem jött meg. A tipikus terhességi tünetek nekem mindkétszer a 6. és 8. hét között voltak.
aug. 23. 20:42
 6/10 anonim ***** válasza:
34%

Követtem pontosan a ciklusomat így ovu után 12 nappal arra keltem, hogy feszülnek a melleim ami előtte sose volt jellemző nálam menstruàció környékén. Szóval nekem ez volt az első tünet. Aznap reggel csináltam egy tesztet is ami pozitív lett :)

Össz-vissz 2 hétig voltam amúgy rosszul a 6.hét környékén és akkor is csak este felé. Hányni egyszer sem hánytam a 9 hónap alatt :)

aug. 23. 20:48
 7/10 anonim ***** válasza:

Semmit, később sem volt semmi klasszikus terhestünetem. Tesztet csináltam aznap, mikor meg kellett volna jönnie, ráadásul délután, de nem tudnám megmondani miért, egyáltalán nem számítottam rá, hogy pont akkor sikerült.

Később jött elő pár dolog, már a második trimeszter elején (fáradékonyság pl.)

aug. 23. 21:31
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem jött meg, fájtak a melleim, tisztább volt az arcom( általába kipattogok menzeszkor)
aug. 23. 22:26
 9/10 anonim ***** válasza:
Semmit. Nem jött meg, de azt hittem késik. Kb két hét késés után csináltam tesztet. Utána sem volt semmilyen tünetem.
aug. 23. 22:57
 10/10 anonim ***** válasza:
45%

Köszönöm a lepontozást, igazán kedves 6-os voltam !

Nem kell elhinni akkor amit írtam de nekem itt a kézzel fogható bizonyíték a lassan 3 hónapos kisfiam :)

aug. 25. 05:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!