Kismamák, anyukák Mit észleltetek az első pár hétben mikor gyermeket vártatok? Mik voltak az első tünetek? Hány hetesen tudtátok meg?
Kimaradt a menzesz.
Rá egy napra pozitív lett a teszt, és 8 hetesen mentem orvoshoz
Tiszta hülye vagyok mielőtt megjön, mellfeszülés, szúrkál a hasam, hányingerem van, fejfájás előző nap.
2x voltam terhes, és mindkétszer elmaradtak ezek.
Késés után pár nappal teszteltem, nagyon erős pozitív lett mindkétszer.
Követtem pontosan a ciklusomat így ovu után 12 nappal arra keltem, hogy feszülnek a melleim ami előtte sose volt jellemző nálam menstruàció környékén. Szóval nekem ez volt az első tünet. Aznap reggel csináltam egy tesztet is ami pozitív lett :)
Össz-vissz 2 hétig voltam amúgy rosszul a 6.hét környékén és akkor is csak este felé. Hányni egyszer sem hánytam a 9 hónap alatt :)
Semmit, később sem volt semmi klasszikus terhestünetem. Tesztet csináltam aznap, mikor meg kellett volna jönnie, ráadásul délután, de nem tudnám megmondani miért, egyáltalán nem számítottam rá, hogy pont akkor sikerült.
Később jött elő pár dolog, már a második trimeszter elején (fáradékonyság pl.)
Köszönöm a lepontozást, igazán kedves 6-os voltam !
Nem kell elhinni akkor amit írtam de nekem itt a kézzel fogható bizonyíték a lassan 3 hónapos kisfiam :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!