1/42 anonim válasza:
Terveztük. Amíg nem akartunk gyereket, sem voltak "védekezési balesetek" 🤷
2/42 anonim válasza:
Az első fiam védekezési balesetből lett. Ő 23 éves most és egyetemen tanul.
A másik tervezett volt, ő 7 éves és most kezdi az iskolát.
3/42 anonim válasza:
Terveztük, mindkettőt.
15 év alatt amióta együtt vagyunk a férjemmel sosem történt eddig baleset
4/42 anonim válasza:
Harmadik. Terveztük, de későbbre.
Mivel nekünk természetes úton nem lehet(ett volna),vagy nagyon nehezen, így úgy voltunk vele mások tapasztalata alapján, hosszú hónapok, mire sikerül, talán több is, ha egyáltalán sikerül.
Első hónapban sikerült. A második is.(ő már időben tervezett)
Ennyit az orvostudományról :)
5/42 anonim válasza:
Terveztük mind a kettőt. Elsőre 5 évet vártunk, második elsőre összejött, a harmadikat most próbáljuk 3. hónapja, egyenlőre még nem jött össze.
6/42 anonim válasza:
Tervezett.
Pedig lazán vettük a védekezest, naptar modszer, megszakitás és társai, de vegül csak akkor jött, amikor tényleg akartuk (addig sem lett volna nagy baj).
9/42 anonim válasza:
Az első a legkevésbé sem tervezett (soha nem akartam gyereket), a 2. évre, hónapra, majd végül napra pontosan akkor született, amikor én akartam (indított)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!