Hogy terveztétek meg az életeket, mikor belevágtatok a család alapításba?
Nem szoktam hónapokra előre kattogni dolgokon, ezért pl a nyaralást sem foglaltam le soha jó előre. Cserébe olyan vagyok ha szembejön egy probléma akkor rögtön beugrik egy B és C terv is.
Ha ti szeretitek előre foglalni a nyaralást, azt x ideig még úgyis le lehet mondani, de akár el is lehet adni. Sok ilyen hirdetés szokott lenni nyáron, mert másoknak is közbe jön néha valami. Maximum most ne tervezzetek nagyon messze és túl drága helyre, így könnyebb lepasszolni ha úgy adódik.
Ezért írtam, hogy most menjetek közelre. Ne repülővel, hanem autóval elérhető helyre. Ha nem szeretitek Magyarországot akkor is vannak a szomszédban is nagyon jó helyek, pár óra autókázásra.
De ha ez nektek nem járja, akkor döntsd el, hogy mi a fontosabb. Később sem a nyaralás lesz az egyetlen dolog amiről esetleg le kell mondanod a gyerek miatt.
Én örülnék a legjobban ha összejönne a gyerek minél hamarabb, és nem szeretném a nyaralást előterébe helyezni, nem értem a támadásokat. Annyit írtam, hogy ha nem sikerülne a terhesség addig, akkor viszont jó lenne elmenni nyaralni. Nem tehetek róla, hogy nem sikerült első hónapban teherbe esnem...
A másik kedves hozzászóló aki szerint nekünk nem elég jó Magyarország..na erre inkább nem is válaszolok mert úgyis én leszek a nagyképű önző alak.
Légyszives a kérdésre válaszoljatok és ne valami általaltok rólam elképzelt képet kritizáljatok, mert időpocsekolás.
Tapasztalatokat vártam és nem minősítést
Nem változtattam..
Csináltuk amit terveztünk..
Összejött a baba onnan sem nagyon.,
Nem gondoltam rá, hogy nekem rosszul kell lennem...vagy akár rosszul lehetek
Stb
Egyébként nem is lettem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!