Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tudatosan kisfiut hogyan...

Tudatosan kisfiut hogyan terveztetek?

Figyelt kérdés
Bevalt praktikakat varok etkezesre, idozitesre azoktol akik tervszeruen kisfiura keszultek es sikerult. Ket kislanyunk van, szeretnenk kistesot.
2019. dec. 27. 09:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
76%
Kicsit vegyél elő egy biológia könyvet, hátha akkor majd nem kérdezel ekkora hülyeséget....
2019. dec. 27. 09:19
 2/12 anonim ***** válasza:
24%
Van a neten jó pár praktika, de mindegyik hatékonysága 50 %. Mi nem praktikáztunk egyiknél sem, de kíváncsiságból megnéztem a kínai fogantatás naptárt, és mind 2 gyermekemnél bejött.
2019. dec. 27. 09:32
 3/12 Derwer ***** válasza:
87%

Ahogy az első írta...

A Pete sejtek X kromoszómája van, a hímivarsejtnek vagy X vagy Y.

Ergo a férfin múlik 100%ban, higy fiú vagy lány lesz az utód.

Vannak férfiak akiknek majd minden hímivarsejtje X, és vannak akiknek majd minden hímivarsejtje Y.

Persze a letöbbeknek 50-50%.

Egy nagyon halvány esélyt adhat az a sejtés(?), hogy elvileg az Y-osak gyorsabbak, de rövidebb életűek.

Persze ezt is a ovuláció biztos ismeretében lehet felhasználni csak. Korlátozottan.

2019. dec. 27. 09:54
 4/12 anonim ***** válasza:
82%

Elvileg ha pont ovulációkor vagytok együtt, nagyobb az esély a fiúra.

Gyakorlatilag nekem pont akkor jött össze a harmadik lányom.

Szóval ebből kiindulva a válasz: SEHOGY!

2019. dec. 27. 10:11
 5/12 anonim ***** válasza:
91%
Annó a kórházban szülés után egy olyan csajjal voltam egy szobában, aki elmesélte, hogy ők aztán mindent bevetettek, hogy végre kislányuk szülessen – majd született egy gyönyörű kisfiuk. Szerintem ha lenne erre bevált módszer, akkor nem lenne csak az én környezetemben két olyan család, ahol 4-5 kislány után is még próbálkoznak, hátha születik egy fiú. :)
2019. dec. 27. 10:31
 6/12 anonim ***** válasza:
88%

Fogalmad sincs mit érzel... Az hogy valami fáj, az jelezheti az ovu idejét, közeledtét vagy végét. Fogalmad sem lehet!

Évekig hittem hogy én tudom mikor ovulálok mert érzem. Aztán úgy döntöttünk jöhet a gyerek. A vélt ovulációm napján nem tudtuk együtt lenni, gondoltam sebaj, hiszen csak most kezdünk próbálkozni. Majd a következő hónapban jobban időzítünk.. Szóval a vélt ovulációmhoz képest első hónapban 3 nappal később voltunk együtt. A következő menstruációm már meg sem jött, azóta 1 éves a fiúnk. Ennyit arról hogy tudod mi zajlik odabent. Nem látunk be, csak sejtjük mikor mit érzünk. Ez meg vagy igaz, vagy nem.

Nem tudsz tudatosan fiút "gyártani". Fogadd el!

2019. dec. 27. 10:42
 7/12 anonim ***** válasza:
84%
A legtöbb, amit tehetsz, hogy imádkozol. Az pont annyit segít, mint a hüvely PHjával babrálás. Vagy egy kicsit többet.
2019. dec. 27. 11:26
 8/12 anonim ***** válasza:
12%
Némelyik klinikán van olyan lehetőség, hogy y vagy x kromoszómát hordozó spermium által termékenyítenek. De hogy Magyarországon is van e ilyenre lehetőség azt nem tudom.
2019. dec. 27. 11:41
 9/12 anonim ***** válasza:
60%
Erre valóban nincs semmi 100%-osan bevált módszer. És valóban a férfin múlik a dolog. Van olyan ismerősöm, akik 3 lány után sem adták fel, s negyediknek fiút szerettek volna. De ő is kislány lett. Vannak olyan esetek, amikor csak egy nemű utód jöhet létre.
2019. dec. 27. 11:42
 10/12 anonim ***** válasza:
90%
Én kisfiúra vágytam, a férjemnek mindegy volt. Mi pont peteérés napján voltunk együtt, ettől többet nem igazán tehetsz. Állítólag ilyenkor nagyobb esély a fiúra, de ellenpélda is akad bőven.
2019. dec. 27. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!