Tényleg sikerülhetett?!
Több mint 2 éve szeretnénk babát a férjemmel.
Most vagyok a ciklusom 33. Napján (átlagba kb 31-32 naposak a ciklusaim, de volt már 33-34 is).
Viszont tegnap nagyon fájt a fejem, a melleim szokásosan érzékenyek + mintha mindjárt megjönne , olyan érzésem van, de ez is szokványos mielőtt megjön.
Ma gondoltam csinálok egy tesztet, de kb az esélytelenek nyugalmával, mert már vagy 30-40 tesztet csináltam az elmúlt években.
Ez a teszt viszont pozitív lett. A sok negatív után, már szinte azt hittem csak káprázik a szemem!!!!
Most délután csináltam a tesztet , és kb 14-15 napja ovuláltam. Ez normál erősségű? Nem szellemcsík, ugye? Lehet hülyeséget kérdezek, de annyira nem merem elhinni még mindig…
Nyugodtan hidd el, jelenleg terhes vagy, gratulálok! 😀
Drukkolok, hogy később is minden rendben legyen!
Ez egy szép pozitív teszt.
Nem baj ha délután csináltad, én is akkor csináltam a fiammal és ugyanilyen lett.
Gratulálok.
Mindegyikőtök válaszáért olyan hálás vagyok!! Nem gondoltuk, hogy spontán össze fog jönni ennyi idő után..
Egy csoda, ami most történik velünk🥰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!