Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tényleg sikerülhetett?!

Tényleg sikerülhetett?!

Figyelt kérdés

Több mint 2 éve szeretnénk babát a férjemmel.

Most vagyok a ciklusom 33. Napján (átlagba kb 31-32 naposak a ciklusaim, de volt már 33-34 is).

Viszont tegnap nagyon fájt a fejem, a melleim szokásosan érzékenyek + mintha mindjárt megjönne , olyan érzésem van, de ez is szokványos mielőtt megjön.

Ma gondoltam csinálok egy tesztet, de kb az esélytelenek nyugalmával, mert már vagy 30-40 tesztet csináltam az elmúlt években.

Ez a teszt viszont pozitív lett. A sok negatív után, már szinte azt hittem csak káprázik a szemem!!!!

Most délután csináltam a tesztet , és kb 14-15 napja ovuláltam. Ez normál erősségű? Nem szellemcsík, ugye? Lehet hülyeséget kérdezek, de annyira nem merem elhinni még mindig…

[link]

aug. 13. 16:23
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
Még annyi, hogy du. 15 órakor csináltam, sokadik pisiből…
aug. 13. 16:24
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon szép pozitív teszt, tehát terhes vagy. Gratulálok, kitartóak voltatok. A jövőbe persze nem lát a teszt, de reméljük a legjobbakat.
aug. 13. 16:29
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan hidd el, jelenleg terhes vagy, gratulálok! 😀

Drukkolok, hogy később is minden rendben legyen!

aug. 13. 16:38
 4/22 A kérdező kommentje:
Köszönjük!!!!🙏🏻🙏🏻🙏🏻
aug. 13. 16:38
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy szép pozitív teszt.

Nem baj ha délután csináltad, én is akkor csináltam a fiammal és ugyanilyen lett.

Gratulálok.

aug. 13. 16:40
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Ez pozitív.
aug. 13. 17:05
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Szívből gratulálok. Tudom, mit érzel, nekem 5 év után jött ilyen pozitív teszt, én sem mertem elhinni, de ma már 2 éves a rosszcsontom. 🥰🥰 Boldog babavarast
aug. 13. 17:05
 8/22 anonim ***** válasza:
94%
Vártam egy alig látható szellemcsíkos képet, de ez határozottan nem az. Szép pozitív! Minden jót kívánok nektek 🤞
aug. 13. 17:07
 9/22 anonim ***** válasza:
85%
Pozitív = terhesség
aug. 13. 17:24
 10/22 A kérdező kommentje:

Mindegyikőtök válaszáért olyan hálás vagyok!! Nem gondoltuk, hogy spontán össze fog jönni ennyi idő után..

Egy csoda, ami most történik velünk🥰

aug. 13. 17:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!