Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Végre sikerülhetett?

Végre sikerülhetett?

Figyelt kérdés
A ciklusom össze vissza van. A férjemmel hó közepén voltunk együtt 2 naponta, ma késik 6 napja de az összes teszt negatív, ahogy számoltam már pozi kéne legyen ha sikerült. Viszont nem várt napján együtt voltunk és nem jön meg, lehet sikerült végre teherbe esnem? Annyira várjuk már és megyek dokihoz is hogy rendbe tegyük a ciklusom.
aug. 6. 11:45
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A leghosszabb ciklusod napjával számóltad azt, hogy nem jött meg és onnan sejted, hogy késik? Vagy hogyan érted ezt az össze vissza ciklust? Ha a teszt negatív, akkor terhes még nem vagy.
aug. 6. 11:51
 2/6 A kérdező kommentje:
A leghosszabb ciklusom az 34 nap volt viszont most a 39. nap. Van és még sehol semmi. A ciklus közepén tuti nem estem teherbe maximum most az utolsó együttlét miatt de még van pár nap amíg tesztelni tudok.. Pedig már nagyon reménykedtem
aug. 6. 11:54
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát én ezt elengednèm.
aug. 6. 12:14
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az őszinteséged🥰
aug. 6. 12:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Utána kellene járni miért van össze-vissza ciklusod. Hormon vérvételed volt?
aug. 6. 14:41
 6/6 A kérdező kommentje:
Szeptember elejére kaptam csak időpontot a nőgyógyászomhoz. Viszont cisztam volt 1 éve, most attól félek hogy újra az van.
aug. 6. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!