Végre sikerülhetett? Tapasztalatok?
A beágyazódásos vérzés ritkább, mint gondolnád:) légy felszabadult, és a ki,aradt mensimután kezdj el izgulni...addig ne keresd a jeleket:)
23+6hkm
Off Én is a végre szón akadtam ki.....
lehetsz terhes miért ne lehetnél de ne görcsölj ezen ennyit mert mire eljutsz a nemvártig minden tünetet produkálsz és ha nem vagy terhes igen nagyot lehet koppanni:)
Kérdező, nekem is elkerekedett a szemem a végre és az első hónap szavakon. te fogalmaztál pontatlanul, nem jogos a válaszolókat leoltani, mert nem vagyunk gondolatolvasók, h az előzményekkel tisztában legyünk. Mi csak azt tudjuk figyelembe venni, amit leírzs, azt nem, amit mellé gondolsz.
Az utolsónak igaza van. Én is ezt csinálom: ovuláció után folyton a jeleket keresem, és aki keres, az persze talál is. Nekem is volt a 21. napon pici vérzésem, húú, volt nagy öröm, izgalom, hogy tuti beágyazódás, tuti van baba! Semmi se volt végül. Volt hogy késett, hánytam, szédelegtem, undorodtam ételektől, annyit nőtt a mellem, h csak egy agyonmosott, merevítő nélküli rémség jött rám, stb.
Na szóval én már semmilyen jelet nem vagyok hajlandó komolyan venni. A férjemmel azon röhögtünk kínunkban, h azok után, amin eddig átmentünk, a nyilvánvaló jeleket se észlelnék oszt mehetnénk a TLC-be, a "Nem tudtam, h terhes vagyok" következő adásának felvételére.
ÉS ha úgy is lenne h első hónap és végre??? Miért kellene azért is lenézni??? Nem lehet izgulni? Nem lehet totál bepörögve tőle??? A lényeget tudjátok felfogni sokszor nagyon is! Tele vannak irigy és rosszindulatú emberekkel ez az oldal! A kérdést meg se látjátok csak egyből beszóltok! Attól h sok anyuka aki nagyon szeretne gyereket évek óta és ide jár "tünetekért" nem kell leköpni a másikat.
Amúgy meg a kérdésre válaszolva: Ne nézegesd a tüneteket légy ellazulva. Azzal csak magadnak teszel rosszat. Nyugi. :) Lehet baba is de lehet h nem. :) Majd kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!