Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Végre sikerülhetett? Tapasztal...

Végre sikerülhetett? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Babával próbálkozunk,igaz ez az első hónap,de jövő hét csütörtökre nem várom és előbb zuhany előtt észrevettem,egy kevés vért,ami még korai!beágyazódás lehet,vagy pedig nagyon rá koncentrálok?esetleg valakivel hasonló történt?előre köszönöm a válaszokat!
2013. jún. 5. 22:30
 1/6 anonim ***** válasza:
56%
Végre??? Első hónapban????? Még szerencse hogy az egy hónapot kibirod várni hogy teherbe ess.....
2013. jún. 5. 22:54
 2/6 A kérdező kommentje:
Jézusom csak ez tűnt fel neked,hogy végre??? amig nemtudod mi volt ezelőtt addig ne kommentelj ilyet!!és igen végre,mert második próbálkozás!és igen,1éve próbálkozunk amugy,de 2hónapot kikelett hagyni!!és hogy miért nem irtam le??mert nem regényt akartam szerkeszteni!
2013. jún. 5. 23:03
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

A beágyazódásos vérzés ritkább, mint gondolnád:) légy felszabadult, és a ki,aradt mensimután kezdj el izgulni...addig ne keresd a jeleket:)

23+6hkm

2013. jún. 6. 00:57
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Off Én is a végre szón akadtam ki.....

lehetsz terhes miért ne lehetnél de ne görcsölj ezen ennyit mert mire eljutsz a nemvártig minden tünetet produkálsz és ha nem vagy terhes igen nagyot lehet koppanni:)

2013. jún. 6. 01:36
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, nekem is elkerekedett a szemem a végre és az első hónap szavakon. te fogalmaztál pontatlanul, nem jogos a válaszolókat leoltani, mert nem vagyunk gondolatolvasók, h az előzményekkel tisztában legyünk. Mi csak azt tudjuk figyelembe venni, amit leírzs, azt nem, amit mellé gondolsz.

Az utolsónak igaza van. Én is ezt csinálom: ovuláció után folyton a jeleket keresem, és aki keres, az persze talál is. Nekem is volt a 21. napon pici vérzésem, húú, volt nagy öröm, izgalom, hogy tuti beágyazódás, tuti van baba! Semmi se volt végül. Volt hogy késett, hánytam, szédelegtem, undorodtam ételektől, annyit nőtt a mellem, h csak egy agyonmosott, merevítő nélküli rémség jött rám, stb.

Na szóval én már semmilyen jelet nem vagyok hajlandó komolyan venni. A férjemmel azon röhögtünk kínunkban, h azok után, amin eddig átmentünk, a nyilvánvaló jeleket se észlelnék oszt mehetnénk a TLC-be, a "Nem tudtam, h terhes vagyok" következő adásának felvételére.

2013. jún. 6. 07:59
 6/6 anonim ***** válasza:

ÉS ha úgy is lenne h első hónap és végre??? Miért kellene azért is lenézni??? Nem lehet izgulni? Nem lehet totál bepörögve tőle??? A lényeget tudjátok felfogni sokszor nagyon is! Tele vannak irigy és rosszindulatú emberekkel ez az oldal! A kérdést meg se látjátok csak egyből beszóltok! Attól h sok anyuka aki nagyon szeretne gyereket évek óta és ide jár "tünetekért" nem kell leköpni a másikat.

Amúgy meg a kérdésre válaszolva: Ne nézegesd a tüneteket légy ellazulva. Azzal csak magadnak teszel rosszat. Nyugi. :) Lehet baba is de lehet h nem. :) Majd kiderül.

2013. jún. 6. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!