Szerintetek sikerülhet ha így voltunk együtt?
Sziasztok! Első baba, és tudatlan vagyok hogy így fogalmazzak.
Március 14-én raktam le a gyógyszert, 17-21 között volt meg, (de ugye ez megvonasos volt)
Áprilisban 19-24-ig
Május 26-30-ig
Júniusban nem volt menzeszem. (nem, nem vagyok terhes sajnos, (azaz lehet már de 😄) májusban nem voltunk együtt egyáltalán (otthon kellett lennem a szüleimnél 1 hónapig)
Nem tudom hány naposak a ciklusaim, sok.
Viszont a naptár szerint a termékeny időszakom juni 27 és július 3 között van (ez tuti, mert nagyon fájt a hasam, azt hittem megjon, bár sosem fajt sem a menzesz, sem a pè) (elvileg ma van peteèrèsem, bár ahogy olvastam a tuneteket, tegnap volt mert ilyen (HA ESZEL NE MOST OLVASD KÖSZI ❤️) takonyhoz hasonló, fehér, nyúlós valami
volt, ami a Google szerint pè volt.)
Együtt voltunk ma, 26-an és 28-an is. Ebből van esély a babára?
Vagy legyünk együtt holnapután is? Vagy holnap?
Nem stresszelunk rá, csak ha már van esély, akkor adjuk meg neki.
Köszönöm a válaszokat, és bocsánat a kisregenyèrt. 🥹🫶
#1 köszönöm szépen!
#2 ...
1200 km-ről hogyan szexeltem volna a férjemmel?!?! Akkor szeretkezem a férjemmel amikor kedvünk van, ha ahhoz van kedvünk akár napi 5x is, ha ahhoz van akkor 1 hétig nem. De ha már babát szeretnénk, akkor úgy gondolom ezeken a napokon figyeljünk oda jobban. Ha napi 2x akarunk együtt lenni akkor 2x leszünk, ha ebből az 5 napbol csak egyet, akkor csak egyet. 😊
Először is, ciklusaid: 1) 32 nap 2) 36 nap és 3. ciklusban most vagy a 38. napon. Ez egyelőre elég hektikus, de ez még semmit nem jelent, foggátló abbahagyása után sokszor ilyen.
"Viszont a naptár szerint a termékeny időszakom juni 27 és július 3 között van" Nem a naptár mondja meg mikor van peteérésed, ez még csak a 3. ciklusod a foggátló abbahagyása óta, az applikáció csak "tippel". Hogy lehetne a termékeny időszak 06/27-07/03-ig? Hiszen az azt jelentené, hogy a ciklus 32. napjától lennél termékeny a 38. napig, és még utána jönne a luteális fázis. Ovulációs teszt + nyák figyelése + hőmérőzés + minden egyéb módszer, ami most nem jut eszembe, az alapján kellene belőnöd a peteérésed, illetve amíg ilyen össze-vissza vannak a ciklusaid jó megoldás a naponkénti/2 naponkénti szex, ilyen hosszú ciklus esetén mondjuk a 12-14. naptól. Foggátló előtt milyen hosszú ciklusaid voltak? Szabályosak/rendszeresek?
Nem stresszelsz ra tenyleg, csak ez mar nem az elso ugyanilyen kerdesed.
Eleg volt belőled 1 adag.
Undorítóbban nem tudsz fogalmazni? Takony.....
Es te egy no vagy elvileg.
Személy szerint nagyon kellemetlen olyan posztokat olvasni mint ez.
Felnőtt embernek idegenek kell megmondjak mikor legyen egyutt a parjaval.
Csóró parod igenyei azért szamitanak neked vagy az a lenyeg itt mit mondanak?
Kozonseges vagy. Ezeket a dolgokat otthon ketten beszeljetek meg. Meg nem nélkül, ugy hogy szerencsere nem ismerlek, meg instant szegyenerzetem van helyetted.
Neked egyelore még ne jojjon a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!