Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az endo/adeno okozta szinte...

Az endo/adeno okozta szinte állandó fájdalom (alhas/derék) megszűnhet terhesség alatt?

Figyelt kérdés
aug. 4. 20:16
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Megszunik igen, es szules utan ujra elojon 😫
aug. 4. 20:20
 2/10 A kérdező kommentje:

Mennyi idő után szűnt meg? Már a legelején? Vagy idővel?

Utóbbi része nem hangzik túl jól :(

aug. 4. 20:27
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Az elejen :)

Pedig elotte 10 evig kabito fajdalomcsillapiton eltem.

Szules utan 4 hettel mar visszajott, A szoptatáshoz sem volt semmi köze sajnos pedig három évig szoptattam 😫

aug. 4. 21:04
 4/10 A kérdező kommentje:

Hát ez nagyon durva, nekem csak most lett pozitív a teszt és elmúlt minden. Ennyire korán nálad is?

Már kezdtem örülni, de ilyen gyorsan visszajön?? Ahh :(

aug. 4. 21:20
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a terhesség alatt teljesen ránőtt az endometrium a hashártyámra. Észre sem vettem, egyáltalán nem fájt. Császár közben vették észre.
aug. 4. 22:58
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen, nekem is egybol elmult. Kb. a terhessegi teszt utan.

Igen, sajnos egybol visszajott a szules utan, ugy kellett sakkoznom, hogy mikor milyen fajdalomcsillapitot vegyek be, mert allandoan szopizott.

aug. 4. 23:45
 7/10 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom :( és romlott is az állapotod? Mire számíthatok?
aug. 5. 05:56
 8/10 A kérdező kommentje:
Nekem elvileg egy kicsi adenom van, bár szerintem endo is, mert egy hónapban legalább 3 hetet szúr a jobb petefészkem… Állandó derékfájás. Gyógytorna, maszírozás 2 hetente. Nagyon furcsa, hogy pozitív a teszt és egyből elmúlik. A hasam görcsölget, de ez nagyon durva, hogy tudok mozogni.
aug. 5. 07:42
 9/10 anonim ***** válasza:

Igen, ez ilyen, a terhesseggel elmulik , kar, hogy csak 9 honapig.

Mikor 3 eves volt a fiam, akkor volt az 5. endo mutetem, az eleg jol sikerult, Mirenat raktak, azota van vegre fajdalommentes eletem.

Neked volt mar mutet ?

aug. 5. 18:04
 10/10 A kérdező kommentje:
Pontosan egy éve volt műtétem, ahol a császármetszés hegében találtak endot máshol nem, az adenot meg uh mutatta. Igazából a műtét sem kifejezetten az endora irányult, hanem császármetszés hegèben lévő sérvet vàgtak ki. Az orvos szerint az adeno egyelőre olyan kicsi, hogy nem okozhat panaszt.. mègis fájdalmas mensi, fájdalmas, ovulacio… és állandó derèk és hátfàjás. Szerintük az inkább összenövés miatt lehet, de akkor hogy múlt volna el egyből a teszt után?
aug. 5. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!