Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Gyanús hogy késik páromnak a...

Gyanús hogy késik páromnak a ciklusa?

Figyelt kérdés

Üdv.páromnak késik a ciklusa 13 napja. Mindketten fiatalok vagyunk és nem tervezünk eggyenlőre gyereket, amíg nincs egy jópár év munkatapasztalat és egzisztencia (20F/17L) persze benne van hogy késik volt olyan még regebben hogy ki is maradt egy hónapot. Én viszonylag jól keresek illetve van saját lakás, de párom még tanul most végzős. Párom anyukájanak szoltunk hogy késik (tisztában vannak a szüleink hogy 2 éve élünk nemi életet) említetten páromnak hogyha egy hétig még kimarad csinálunk tesztet.HA arról lenne szó hogy pozitív akkor nem terveznénk megtartani ha jól tudom az az intervallum hogy el lehet vetetni az 7 hét amiben még benne kell lennünk. Mivel párom még nincsen 18 csak pár hónap múlva nem tudom hogy kell-e szülői segítség?! Sajnos ha pozitív annak meg van az oka mert amolyan megszakítással védekeztünk mostanában ( egy rövid ideig gumi nélkül befejezés az meg gumiban) nem szeretnék negatív károgást illetve hülyézést persze ha minden tisztázódik és helyre kerül nyilván figyelmesebbek leszünk. Egy pár jótanács érdekelne még pluszban illetve járte valaki hasonló cipőben?

Ui: elnézést az esetleges íráshibákért😅

aug. 3. 08:19
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
87%
Kell szülő. Jó tanács? Védekezzetek rendesen!
aug. 3. 08:22
 2/31 anonim ***** válasza:
96%

Minnél előbb kellene tesztet csinálni, hogy a továbbiakat tudjátok intézni, pl. időpontot nőgyógyászhoz.

(amúgy is érdemes lenne a barátnődnek nőgyógyászhoz menni, hogy írasson fogamzásgátlót, ha már a gumit nem tudjátok megfelelően használni)

aug. 3. 08:26
 3/31 anonim ***** válasza:
97%
Most komolyan, húzzatok el tesztet venni. Azon agyalni, mi kell az abortuszhoz, mikor egy tesztet nem lepisilni két hét késés után?
aug. 3. 08:28
 4/31 anonim ***** válasza:
97%

Az elmaradt menstruació első napján is lehetett volna már tesztelni, már igy is 2 hete vártok es most meg 1-et akartok... Miért?

A 12. hétig lehet elvetetni, 18 év alatt tovabb is, de azért nem kellene húzni az időt.

Most a 2 hetes késéssel, ha terhes, akkor kb 6 hetes. Az utolsó menstruáció első napjától számolnak. Szerintem irány tesztet venni és megcsinálni!

A szexhez való felkészültségetek csak a testiség tekinteteben adott, agyilag még nem értétek utól a dolgot. Pár kufirc helyett inkább a bioszkönyvet tessék olvasgatni! (Abortusz utan 6 hétig amugy is tilos a szex.)

aug. 3. 08:29
 5/31 anonim ***** válasza:
100%

Ha 13 napja késik neki, akkor most már lehet csinálni tesztet. 6 hetes terhesség lenne kb. Ha pozitív jövő hét végefelé már lehetne menni orvoshoz. Utána védőnő, családvédőhöz. Szülői hozzájárulás kell az abortuszhoz.

12. Hétig lehet a műtétet elvégeztetni.

aug. 3. 08:31
 6/31 anonim ***** válasza:
75%
Gyanús igen. Be várjatok még egy hetet, csináljon tesztet, amint lehet. Legközelebb védekezzetek.
aug. 3. 08:47
 7/31 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem hozzá tenni hogy csak azért várunk mert páromnak nagyon ingadoznak az elmult fél évben a ciklusai nem ritka az egy hetes illetve 9-10 napos csúszás.csak most az elmult alkalmakkor volt ilyen hogy csak a végén húztunk gumit. (Fel vagyok világosítva, lapozgattam eleget a biosz könyvet..nem kell ez a negatív hozzá állás.) Nem pánikolunk hiszen nem vagyunk elkésve semmiről csak ugye Murphi törvénye😅 illetve féltem a párom. Igyekszünk felelősség teljesen dönteni illetve amiben csak lehet vállalom a felelősséget. Tudtommal ennyi idősen nem ritkák a csúszások,neki még nem állt be pontosan vezeti a naptárat és odafigyelünk, De mindig mindennek van esélye szerintem.
aug. 3. 09:25
 8/31 anonim ***** válasza:
100%

Akkor sincs értelme várni, tesztelni kell. Ha már viszonylag jól keresel, csak van 600 for8ntod tesztre.

De ok, ha ti hülyék is vagytok, az anyjának lehetne ennyi esze...

Amúgy meg nem a ciklusa késik, hanem a menstruációja. 2 külön fogalom. Lehet érettségizni kellett volna.

aug. 3. 09:51
 9/31 anonim ***** válasza:
100%
Venni kell egy tesztet most azonnal.Ha terhes,és nem akarjátok megtartani, akkor minél hamarabb intézni kell a dolgokat.A terhességmegszakítás nem úgy működik,hogy elmegy dokihoz,és abortálják,hanem több körös,több hetes procedúra.Ha 2 hete késni fog neki, akkor már 6 hetes terhes lesz mikor megtudja,ha vártok.Mire orvoshoz időpontot kap,elmegy védőnőhöz,2x családsegítőhöz beszélgetésre,addigra akár ki is csúszhattok az időből.
aug. 3. 10:45
 10/31 anonim ***** válasza:
100%

Ha gyerekre lenne pénz, talán tesztre is van. MErt csak max akkor kidobott pénz, ha neg, és később kell még egy.

És a 14 nap az nem egy hét, amit csúszkálni szokott, és nem 9-10 nap.

aug. 3. 11:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!