Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Gyanús hogy késik páromnak a...

Gyanús hogy késik páromnak a ciklusa?

Figyelt kérdés

Üdv.páromnak késik a ciklusa 13 napja. Mindketten fiatalok vagyunk és nem tervezünk eggyenlőre gyereket, amíg nincs egy jópár év munkatapasztalat és egzisztencia (20F/17L) persze benne van hogy késik volt olyan még regebben hogy ki is maradt egy hónapot. Én viszonylag jól keresek illetve van saját lakás, de párom még tanul most végzős. Párom anyukájanak szoltunk hogy késik (tisztában vannak a szüleink hogy 2 éve élünk nemi életet) említetten páromnak hogyha egy hétig még kimarad csinálunk tesztet.HA arról lenne szó hogy pozitív akkor nem terveznénk megtartani ha jól tudom az az intervallum hogy el lehet vetetni az 7 hét amiben még benne kell lennünk. Mivel párom még nincsen 18 csak pár hónap múlva nem tudom hogy kell-e szülői segítség?! Sajnos ha pozitív annak meg van az oka mert amolyan megszakítással védekeztünk mostanában ( egy rövid ideig gumi nélkül befejezés az meg gumiban) nem szeretnék negatív károgást illetve hülyézést persze ha minden tisztázódik és helyre kerül nyilván figyelmesebbek leszünk. Egy pár jótanács érdekelne még pluszban illetve járte valaki hasonló cipőben?

Ui: elnézést az esetleges íráshibákért😅

aug. 3. 08:19
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
2 hónapja volt olyan hogy egy teljes hónapig meg sem jött neki elvileg de rendben akkor tesztelünk mihamarabb.kedves 8-as még mindig teljesen felesleges a becsmérwlés szerintem..van éretségim de ilyen téren kitörölhetem vele..nekünk nem tanították hogy a menstuáció és a ciklus milyen fogalom a tényt elmondták hogy van. Persze iskolája válogatja gondolom..de az alpáriságot félre tehetnénk szerintem.Ennél emberségesebben nem tudom ezt kérni neharagudj
aug. 3. 11:22
 12/31 anonim ***** válasza:
83%
Látom az alpáriság fogalmát sem magyarázták el, csak hallottad a szót. Hja, az ilyen hozzád hasonló félművelt de nagyon magabiztos emberek a legrosszabbak.
aug. 3. 11:30
 13/31 anonim ***** válasza:
90%
12, a félművelt is túlzás, azt se tudja leírni, hogy érettségi, pedig van neki...
aug. 3. 11:32
 14/31 anonim ***** válasza:
94%

"Fel vagyok világosítva, lapozgattam eleget a biosz könyvet..nem kell ez a negatív hozzá állás.) Nem pánikolunk hiszen nem vagyunk elkésve semmiről csak ugye Murphi törvénye😅 illetve féltem a párom. Igyekszünk felelősség teljesen dönteni illetve amiben csak lehet vállalom a felelősséget"

Ha úgy lenne, akkor használnád rendesen az óvszert

aug. 3. 12:02
 15/31 A kérdező kommentje:
Jolvan akkor. Nem tudok erre mit mondani🙂bocsi hogy kérdezek. Szakmunkás vagyok és nem írok helyesen de attól még igyekszem korrekt lenni és nem kötekedni.akik normálisan válaszoltak azoknak köszönöm legkorábban hétfőn tudjuk meg merre hány óra. Többiek meg legyenek elégedettek hogy milyen műveltek és "okosak" és legyenek rá büszkék hogy tökéletesek.
aug. 3. 12:42
 16/31 anonim ***** válasza:
87%
Ez majd megtanít a helyes óvszerhasználatra. 😊
aug. 3. 12:50
 17/31 A kérdező kommentje:
Igen valószínű😅😅akkor is ha negatív lessz jobban figyelünk majd.🙂
aug. 3. 13:06
 18/31 A kérdező kommentje:
Nagyon nem szeretnénk ilyen fiatalon szülők lenni eggyikünknek sem tenne jót.
aug. 3. 13:07
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Akkor miért nem védekeztek?
aug. 3. 16:39
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
Új válaszoló vagyok. Én még egy fogalmat rendbe tennék. A ciklusa nem tud késni. A női ciklus hossza a menstruáció 1. napjától a következő menstruáció 1. napjáig tart. Egy nő minden egyes napon a ciklusa egyik napján tart. Magyarul a ciklus és a menstruáció NEM szinonimák! A női ciklus hossza 21-40 nap között változik. Írod hogy néha egy hónap is kimarad. Nyilván lehet ilyen és ez nem is csoda. Hiszen a hónapok 30-31 naposak. Ha a ciklusa pl 35 napos akkor bizony lesz olyan hónap amikor abszolút nem jön meg. De ettől ez még nem rendszertelen. Szerintem ti nem tudjátok hogy hogyan kell a női ciklust számolni. Ezért egy hatalmas katyvasznak tűnik. De simán lehet hogy tűpontos. Csak nem azt kell nézni hogy minden hónapban ugyanazon a napon kezdődjön a vérzés. Mert ha így nézed akkor szinte senkinek nem tűnik pontosnak a vérzése. 😄
aug. 3. 17:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!