Ki milyen készítményt ajánlana terhesség elősegítése érdekében?
Előttem már mindent leírtak, csak megerősíteni tudom, nekem is ezeket mondta az orvosom 😊
D vitamin - napi 3000 NE teljesen jó
Folát - nem folsav kell, hanem folát. Minden kb. 10. nő szervezete nem tudja megfelelően lebontani a folsavat, csak nem tud róla, ezért kell helyette a folát. Azzal nem lősz tehát mellé, eleve szedd azt.
(Ezen felül személyre szabottan ezeket szokták javasolni: C vitamin, omega3, vas, B12, magnézium, szelén stb. Az egészségedtől függően és annak érdekében, mert a te testedből fog a baba is táplálkozni. De ez egyéni, vérvétel alapján, betegségek alapján, étkezés, életmód szerint kell személyre szabni.)
Ha szoktatok használni bármilyen síkosítót ellenőrizzétek, hogy nincs-e benne spermicid anyag.
Rendszeres testmozgást is nagyon ajánlják, nekünk is több mint fél év próbálkozás után akkor jött össze mikor már egy hónapja rendszeresen futottam.
A férfi egészségére is oda kellene figyelni, mert te hiába teszel meg mindent, ha ő meg folyamatosan gyengíti az anyagot dohányzással, alkohollal, forró fürdővel...stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!