Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki milyen készítményt ajánlana...

Ki milyen készítményt ajánlana terhesség elősegítése érdekében?

Figyelt kérdés
Általános jellegű készítményre gondolok, amivel elősegíthető a teherbeesés. Nő számára.
aug. 3. 19:03
 1/9 anonim ***** válasza:
84%
Nincs kifejezetten ilyen készítmény. De egy jó fajta multivitamin segíthet. Esetleg barátcserjét szokták még javasolni.
aug. 3. 19:20
 2/9 anonim ***** válasza:
22%
Én sok anyukától hallok valami méhpempőről, hogy bevált nekik.
aug. 3. 19:56
 3/9 anonim ***** válasza:
81%
Szexet, csak az segít. Védekezés nélkül.
aug. 3. 19:58
 4/9 anonim ***** válasza:
79%
Annyiszor volt már ez vagy hasonló kérdés. A folsav fontos még a teherbeesés előtt, mert a korai ún. velőcsőzáródási rendellenességeket segít megelőzni a magzatnál, ezen kívül elég annyi, hogy a leendő kismama vitaminraktárjai rendben legyenek, tehát egészséges, változatos étkezés (pl. okostányér jó kiindulási alap) legyen. A folsavat lehet külön is szedni, de szedheted bármelyik terhesvitamint, a legtöbb márkának van ilyen terhesség-előtti fázishoz tervezett vitaminja. Szeptembertől pluszban D vitamin, de ez mindenkinek ajánlott.
aug. 3. 20:02
 5/9 anonim ***** válasza:
45%

Előttem már mindent leírtak, csak megerősíteni tudom, nekem is ezeket mondta az orvosom 😊

D vitamin - napi 3000 NE teljesen jó

Folát - nem folsav kell, hanem folát. Minden kb. 10. nő szervezete nem tudja megfelelően lebontani a folsavat, csak nem tud róla, ezért kell helyette a folát. Azzal nem lősz tehát mellé, eleve szedd azt.

(Ezen felül személyre szabottan ezeket szokták javasolni: C vitamin, omega3, vas, B12, magnézium, szelén stb. Az egészségedtől függően és annak érdekében, mert a te testedből fog a baba is táplálkozni. De ez egyéni, vérvétel alapján, betegségek alapján, étkezés, életmód szerint kell személyre szabni.)

aug. 3. 21:20
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Inofolic
aug. 4. 07:38
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Nekem a ciklusbaràt krém és a ferti lily síkosító vált be.
aug. 4. 20:17
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha szoktatok használni bármilyen síkosítót ellenőrizzétek, hogy nincs-e benne spermicid anyag.

Rendszeres testmozgást is nagyon ajánlják, nekünk is több mint fél év próbálkozás után akkor jött össze mikor már egy hónapja rendszeresen futottam.

A férfi egészségére is oda kellene figyelni, mert te hiába teszel meg mindent, ha ő meg folyamatosan gyengíti az anyagot dohányzással, alkohollal, forró fürdővel...stb

aug. 12. 08:08
 9/9 anonim ***** válasza:
Imádom aki lepontozza, hogy kinek mi vàlt be 🤣🤣🤣🤣
aug. 12. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!