2 éve nem sikerül a baba dokinál is voltunk semmi bajunk nincs minden rendben van.. Esetleg valakinek van olyan készitmény ami be vált és segítette a fogantatást? Esteleg valami tipp?
Pontosan mit néztek a dokinál?
Csak mert sajnos nem minden orvos elég alapos. Van aki egy sima UH + ir + hormonpanellal letudja a dolgot. És időnként sokkal specifikusabb vizsgálatok kellenek: pl véralvadás szint mérés, petefészek kimerülés vérvétel, átjárhatósági vizsgálat stb.
Férjed is rendesen ki volt vizsgálva?
3-as Ez nem válasz! Azt írd le pontosan, hogy milyen vizsgálatok voltak eddig mindkettőtöknél.
Ha 2 éve próbálkoztok, és a nőgyógyász, endokrinológus mindent rendben talált, akkor javasolniuk kellett egy meddőségi klinika felkeresését. Nem fog beválni semmilyen praktika.
#1 vagyok
Esetleg, ha leírnád a vizsgálatokat, akkor az tényleg segítség lenne. Itt persze nem orvosok vannak, de sokaknak van tapasztalata a témában. Lehet, hogy tudnál 1-2 ajánlást kapni, arra ami még nem volt nézve. :) És azzal célirányosan érdeklődhetnél az orvosodnál.
Egyébként én is meddőségi klinikát ajánlanék.
Illetve, ha tényleg nincs semmi, de semmi fizikai oka, akkor esetleg pszichológiai lehet-e? Van amikor sajnos először meg kell dolgozni 1-1 gyerekkori dolgot vagy családi traumát, mielőtt összejönne a baba.
Sajnos biztos, hogy nem nézett meg "mindent", mert azt csak magán úton lehet több millió forintért. El lehet veszni a vizsgálatok tengerében ha valaki mélyebben belemegy. Persze csak indokolt esetben. Az általános vizsgálatok amúgy a bajok 95-98%-át kiszűrik - rossz spermakép (itt dns és egyéb is kell), pajzsmirigy, inzulin, hormonok, átjárhatóság, hematológia, fertőzések, egyéb szervi bajok (méhtükrözés). Ezek után jön csak az immunológia és kromoszóma vizsgálatok, stb.
Mi végigjártuk (vetélések miatt) az út egy részét, évek és milliók mentek rá, de még mindig meg tudnék nézetni csomó mindent.
Sajnos ez ennyire összetett dolog, de az ember mindig változik. Vannak dolgok, amik maguktól (egészséges életmód, pihenés, vitaminok) változnak és meg is oldódnak.
Tegyél meg mindent, de ne csavarodj be. Tudom, könnyű mondani.
Én lefoglaltam magam mással, csak az segített.
Volt átjárhatósági vizsgálat? Nálunk a sperma nem volt a látótérben szex utan 12 órával, a vizsgálat nevét nem tudom.
Insem előtt kipróbáltam egy síkosítót ami a teherbeesést segíti, terhesis lettem 1 év után sajnos elment de rá 2 hóra összejött a fiam.
Amerikai orvosi cikkek alapján én ezeket szedtem, kúraszerűen, 3 hónapig:
CBD olaj (lefekvés előtt, napi 1x, az adagra már nem emlékszem pontosan, néhány csepp pár percre a nyelv alá)
Omega3, 1000mg/nap
Q10 4-600mg/nap
Biomelatonin lefekvés előtt, 3mg
D-vitamin
C-vitamin
Cink
Folsav
Hogy ezektől-e, vagy szimplán csoda történt; 11 év, és sok lombik után spontán megfogant a kisfiunk -előtte lombikból született már egy kislányunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!