Van itt olyan, aki covid fertőzés alatt vagy közvetlen utánna lett várandós? Ha igen, akkor rendben van a terhesség, baba?
Nemrég estem át a covidon. 2 oltásom is van, igaz már nem frissek. Ennek ellenére a tüneteim enyhék voltak. Teszt előtt 1 nappal jelentkeztek és összesen 5-6 napig tartottak. (Fejfájás, szemkönnyezés, hőemelkedés, köhögés.)
Többször is voltunk együtt a párommal, mert 3 hónapja kezdtünk próbálkozni az első babánkkal. (Kivártuk az oltás után a 2 hónapot) szerintetek ha most lettem terhes akkor lehet bármi gond a covid miatt?
Még 7-8 napom van a nem vártig.
Első trimeszterben valószínűleg covidos voltam, de nem teszteltek. Nagyon enyhe, de egyértelmű tüneteim voltak (férjemnek ugyanígy), pl nem éreztem pár napig semmi ízt és szagot. És ráadásul előtte 1 héttel együtt voltunk a családdal, akik közül mindenkinek lett pozitív tesztje, sőt, volt aki kórházban is volt, szóval 99,99%, hogy covid volt. Utána nem sokkal később 2. és 3. trimeszterben megkaptam a 2 oltást.
Most 3 hónapos a babám és teljesen egészséges
5-6. hétben lettem covidos. Enyhe tünetek, kb másfél napig volt csak láz. Szaglásom jött vissza lassan.
Második oltásomat a 38. hétben kaptam.
Gyermek egészségesen született, természetes úton májusban. Azóta is minden rendben vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!