Azoktól kérdeznék, akik közvetlenül menstruáció után estek teherbe. A soron következő ovuláció elmaradt, illetve, akinek fájni szokott olyankor a melle, az is elmaradt?
Ezt nem értem, csak akkor lehetséges a teherbe esés, ha van ovuláció. Ovu előtt pár nappal, ovu napján és esetleg ovu utáni nap történt szexből lehet teherbe esni.
Akik közvetlen mensi után esnek teherbe, azoknál akkor van ovu.
A soron következő ovuláció közvetlenül menstruáció után volt, mellfájás nem szokott lenni.
Az utalt az időpontra, hogy már a nemvárt előtt szép erős pozitív volt a teszt. Aztán a nőgyógyász által mért méretek alapján lett biztos, hogy akkor fogant.
Tudom, hogy mikor lehet teherbeesni.. :)
Használok ovu tesztet, és a 10-12. napon szoktam ovulálni, amit olyankor már mellfájdalom kísér.. Ide kapcsolódó a kérdésem is... Nem volt ovulációm és nem fáj a mellem, már a 18. napon tartok... Ez lehet terhesség vagy valami baj van esetleg?
Gondolom, hogy igen hiszen akkor mar volt ovud mensi utan.
Ismerek ilyen csajt aki eskuszik h mensi utao napjan lett terhes meg itt is irjak de vhogy en nem hiszek benne.
De ha a 18. Napon vagy csinalj tesztet. Vagy ez nem a dpo? Hanem a ciklus 18. napja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!