Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Abortusz utan terhesseg?

Abortusz utan terhesseg?

Figyelt kérdés
Abortusz utan kinek mennyi ido után sikerült teherbe esnie?

aug. 3. 13:20
 1/5 anonim ***** válasza:
55%
Abortusz vagy elhalt terhesség volt? Azért ezt tisztázzuk.
aug. 3. 13:35
 2/5 anonim ***** válasza:
43%

1

Miert? Tökmindegy a kérdés szempontjából.

aug. 3. 14:52
 3/5 anonim ***** válasza:
72%

Alapvetően mindegy lenne, de csak a kérdés azt sugallja, mihamarabb babát akar. Szóval akkor minek volt az abortusz?

Egyébként , missed ab és abortusz után is kb ahogy ovu lesz már teherbe tud esni az ember. Itt lelki okok is vannak, az se mindegy miért volt meg milyen terhességi héten.

(Ha pedig tesztem azt valami dilibogyó kérdezi, aki abortuszon esett át és reméli utána sok ideig nem kell védekezni, mert azt hiszi, nem lehet teherbe esni...az baromi nagyot téved)

aug. 3. 15:10
 4/5 anonim ***** válasza:
64%
2# nekem nem mindegy. A 3# jól megfogalmazta, hogy miért.
aug. 3. 15:25
 5/5 anonim ***** válasza:
69%

"sikerült"??? Nyilván azért volt abortusz, mert nem akartam abban az élethelyzetben gyereket. Hogy mikor tettem túl magam a történteken, és mikor akartam mar ténylegesen, nos az 8 évvel rá történt meg, akkor az első próbálkozós hónapban terhes is lettem. Addig meg védekeztem, mint a kisangyal, és kerültem az erőszakos férfiakat... A műtét után 2 hónap alatt helyreállt a havim, gondolom akkor már teherbe tudtam volna esni. De amiatt, mert 1 évig a világomat nem tudtam, nyugtatókon éltem, és még 2 évig egyetlen férfira sem tudtam ránézni, ezért nehezen ment volna.

Bocs, de nem teljesen értem a kérdést... Minden élethelyzet más. Ha missed ab-ra gondoltál, akkor azt kellett volna írnod...

aug. 3. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!