Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki várja izgatottan az idōt...

Ki várja izgatottan az idōt hogy tesztelhessen és ki mikor fog?

Figyelt kérdés
júl. 30. 09:27
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Most nézem hogy a cb is 10-es érzékenységū, úgy van írva hogy 5-6 nappal mensi elōtt is kimutathatja. Vagy ez sem volt jó választás? Próbáljak ki egy másikat?
júl. 31. 14:43
 22/33 anonim ***** válasza:
Szerintem a cb elsőre mensi előtt sose az🫣
júl. 31. 15:09
 23/33 A kérdező kommentje:
Veszek ma egy másikat és meglátjuk😊
júl. 31. 15:10
 24/33 anonim ***** válasza:
Én holnap reggel tesztelek, nagyon reménykedem, hogy sikerült. Ez a 7. próbálkozik hónapunk
júl. 31. 19:59
 25/33 A kérdező kommentje:
Szorítok neked! Mióta késik?
júl. 31. 20:20
 26/33 A kérdező kommentje:
Teszteltem, de negatív lett. Nem tudom mi lehet a baj. Ma szintén émelygés van rajtam, szinte mindentōl undorodom és felfordul a gyomrom. Elég egy üzletbe bemenni és a szagok amik ott vannak végem van.
aug. 1. 11:32
 27/33 anonim ***** válasza:

Ahhoz képest, hogy még nem akartok babát nagyon rá vagy pörögve a dologra, simán lehet, hogy beképzeled vagy PMS….

Sok nő ciklusa még fel is borul amikor elkezdenek próbálkozni.

Az agyunk sok mindenre képes.

Simán lehet, hogy hormonzavarod van stb….

aug. 1. 12:32
 28/33 A kérdező kommentje:
Be biztos nem képzelem mivel ahogy írtam is nem tervezünk még babát és elōször a rosszullétek miatt kezdtem el agyalni mi lehet a baj. Attól hogy még nem terveztünk nem okozott volna gondot ha jött volna. És azért aggódom a tünetek miatt hogy nemhogy terhesség én pedig szedem tovább a fogamzásgátlót.
aug. 1. 13:47
 29/33 anonim ***** válasza:
Én szombaton fogok tesztelni, ez a második próbálkozós hónap, az elsőben kémiai lett végül...
aug. 1. 22:19
 30/33 anonim ***** válasza:
29-es, lett poizitiv teszt?
aug. 5. 09:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!