Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan nyugtatgassam magam...

Hogyan nyugtatgassam magam amíg arra várok, hogy tesztelhessek?

Figyelt kérdés
Még 3 napom van a nem vártig.
2012. febr. 10. 09:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Nekem is annyi van még hátra.

Én mindig arra gondolok, hogy láttam már elég negatív tesztet, többet nem szeretnék.

Ha terhes is vagy, nem biztos hogy kimutatja és akkor csak feleslegesen idegeskedsz.

2012. febr. 10. 09:20
 2/13 A kérdező kommentje:
Jaja!Csak ezzel a feles ideggel nem tudok mit kezdeni:)
2012. febr. 10. 09:22
 3/13 anonim ***** válasza:
én ma csináltam egyet,ami persze gondolhatjátok,negatív lett,hétfőre nem várom.ez igy egy kicsit megnyugtatott,vagy inkább elkeserített,de tudom hogy még bármi lehet.de tesztelni hétfő elött nem valószínű hogy fogok.ááááááá,hol van még hétfő.hát igen nehéz kivárni,de muszáj.igy abban az időben amikor ráérek,itt netezek,csacsogok a barátnőimmel,akit itt és más forumokon ismertem meg,szerencsére időm nagy részét meg lefoglalja a fiam és a háztartás.
2012. febr. 10. 09:28
 4/13 anonim ***** válasza:

Első vagyok,eszembe jutott valami:

gondolj bele, ha pozitívat tesztelnél, nem bírnád ki, hogy ne mondd el a párodnak.

Ha kivárod a hétfőt, akkor kedden valentin napon akár szép kis "ajándék" lenne!!!

2012. febr. 10. 09:43
 5/13 anonim ***** válasza:
nyugi nem ugy mint én tegnap elött teszteltem ugy hogy jövö hét szerdára nme várom. szerinted mi lett az eredmény?? és mennyire taglozott le. várom hogy szerda legyen végre és ne jöjjön meg
2012. febr. 10. 10:41
 6/13 anonim ***** válasza:

Lányok, én is 14-én fogok tesztelni. 12. dpos napom lesz. Annyira szép lenne Valentin-napi ajándéknak:)

Nem szoktunk ebből nagy ügyet csinálni, de már azt tervezem, hogy hogy mondanám meg, illetve hogy mutatnám meg a tesztet.

De félek, hogy nagyon beleélem magam, aztán koppanok...megint.

2012. febr. 10. 10:48
 7/13 A kérdező kommentje:
Sziasztok.Kibírtam és csak tegnap teszteltem.Pofára estem mert csúnya negatív,de nem jött meg és nem is érzem,hogy meg akarna.A cickóm jobban fáj a szokottnál,de ennyi a tünet.Ebből még bármi lehet és,ha nem jön meg újabb teszt.De ,ha baba lenne már kimutatta volna a teszt.
2012. febr. 15. 08:54
 8/13 anonim ***** válasza:
Mikor kéne/kellett volna nem megjönnie?
2012. febr. 15. 09:04
 9/13 anonim ***** válasza:
szio mi ujság nem jött meg?
2012. febr. 15. 09:54
 10/13 A kérdező kommentje:

Sziasztok.Nem jött meg.Vasárnap kellett volna,ha 28 napra számolom és mára,ha a teljes hónapot nézem.Már nagyon rástresszeltem tudom,hogy ennek töbnyire csalódás a vége.

Mégis van egy aprócska változás..Fáj a cicim.Sose szokott.Eddig csak hallottam róla milyen lehet az,de sose éreztem viszont a derekam majd le szakad előtte már 2 nappal.Most nem fáj sehol semmim, csak a cicim.Istenkém,de jó lenne magamba látni.....Azért majd megírom mi lett ebből.

2012. febr. 15. 15:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!