Ki várja izgatottan az idōt hogy tesztelhessen és ki mikor fog?
Figyelt kérdés
júl. 30. 09:27
2/33 A kérdező kommentje:
És milyen lett? Én holnap fogok.
júl. 30. 11:00
3/33 A kérdező kommentje:
A mi helyzetünk a párommal olyan hogy még nem akartunk babát, de hiba csúszott a védekezésben. De úgy vagyunk vele ha jön jön ha még nem nem baj. Pár napja nagyon szédülök, van hogy émelygek és úgy fáj a derekam mintha azonnal megjönne. Ezért fogok holnap tesztelni és már nagyon kíváncsi vagyol mi lesz ebbōl, mert ha a tüneteket terhesség okozza akkor a teszt nyilván pozitív lesz, de ha nem akkor valószínū más miatt vagyok rosszul. Vannak mások is akik most fognak tesztelni? Mi a ti történetetek?
júl. 30. 11:23
4/33 anonim válasza:
Augusztus 19 :) az előző hónap nem sikerült. Végre “kész” az otthonunk és le is diplomáztam, így bele vágtunk a a családalapításba. 23/N
5/33 anonim válasza:
Első vagyok, pozitív lett🙏🏼
Második baba lesz :)
Amúgy ha tüneteid vannak akkor akár most is tesztelhetsz, hiszen a tüneteket a hcg okozza, amit a teszt ki is mutat. :)
6/33 A kérdező kommentje:
Lehet így lesz és munka után este tesztelni fogok😊
júl. 30. 13:32
7/33 A kérdező kommentje:
Gratulálok neked utolsó!🩷
júl. 30. 13:42
9/33 A kérdező kommentje:
Gratulálok! Mióta próbálkoztok?
júl. 30. 15:20
10/33 anonim válasza:
Köszönöm:) péntek óta pozitív, úgyhogy reménykedem🤞🏼
1,5 vagyok amúgy.
Megcsináltad a tesztet?😁
Nekünk ez most az 5. hónap volt:)
Annó a kisfiam tovább tartott😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!