Ki várja izgatottan az idōt hogy tesztelhessen és ki mikor fog?
Rólam azt kell amúgy tudni hogy IRes vagyok, ezért nagyon figyelek az étkezésemre, ha nem eszek rendszeresen akkor jönnek a rosszullétek, de ha minden be van tartva nincs gond.
Viszont most vasárnaptól nagyon furán érzem magam. Pár napig nem vettem be a fogamzásgátlót és közben voltunk együtt a párommal, mert utólag jöttem rá. Van hogy úgy kelek hogy már fáj a fejem, de legtöbbször evés után fejfájás, émelygés, egész délelōtt tartó szédülés, ingerültség és megjön érzés a derekamban. Ezek délutánra megszūnnek majd másnap kezdōdik ismét. Gyengeség van rajtam olyankor és én még így sosem éreztem magam ezért voltam 100% abban hogy a tesztem pozitív lesz. Puffadok is nagyon. Néha egyes dolgokat nagyon megennék, meginnék néha pedig a víz gondolatától is felfordul a gyomrom. Nagyon durván fel tud idegesíteni minden és mindenki.
Lehet, hogy szimplán korai volt a teszt, nem volt elég koncentrált a vizeleted. Sok mindentől függ.
Én is IR-es vagyok, pm alulműködök. Várandósan GDM🫠🫠 Már most is kötöm fel a gatyám a 3x is cukormérésre. 😓
Hidd el amíg nem jön meg….
A digitális cb nem is lesz pozitív😅😅
10-es érzékenységűt vegyél, predictor, mar az xepilnek is van korai..facelle ezeket probald
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!