Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki várja izgatottan az idōt...

Ki várja izgatottan az idōt hogy tesztelhessen és ki mikor fog?

Figyelt kérdés
júl. 30. 09:27
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Az valóban nem sok idō😊 majd este 9 körül érek haza akkor fogok tudni😁
júl. 30. 16:39
 12/33 A kérdező kommentje:
Negatív lett a tesztem.
júl. 30. 21:44
 13/33 A kérdező kommentje:
Pedig annyira olyan érzésem volt hogy terhes vagyok. Bármire esküdtem volna.
júl. 30. 22:02
 14/33 anonim ***** válasza:
Sajnálom kérdező
júl. 31. 06:33
 15/33 A kérdező kommentje:
A rosszullétek nem szūntek, fejem is fáj minden reggel. Mit gondoltok lehet ez esetleg beágyazódás miatt is?
júl. 31. 09:35
 16/33 A kérdező kommentje:

Rólam azt kell amúgy tudni hogy IRes vagyok, ezért nagyon figyelek az étkezésemre, ha nem eszek rendszeresen akkor jönnek a rosszullétek, de ha minden be van tartva nincs gond.

Viszont most vasárnaptól nagyon furán érzem magam. Pár napig nem vettem be a fogamzásgátlót és közben voltunk együtt a párommal, mert utólag jöttem rá. Van hogy úgy kelek hogy már fáj a fejem, de legtöbbször evés után fejfájás, émelygés, egész délelōtt tartó szédülés, ingerültség és megjön érzés a derekamban. Ezek délutánra megszūnnek majd másnap kezdōdik ismét. Gyengeség van rajtam olyankor és én még így sosem éreztem magam ezért voltam 100% abban hogy a tesztem pozitív lesz. Puffadok is nagyon. Néha egyes dolgokat nagyon megennék, meginnék néha pedig a víz gondolatától is felfordul a gyomrom. Nagyon durván fel tud idegesíteni minden és mindenki.

júl. 31. 13:02
 17/33 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy szimplán korai volt a teszt, nem volt elég koncentrált a vizeleted. Sok mindentől függ.

Én is IR-es vagyok, pm alulműködök. Várandósan GDM🫠🫠 Már most is kötöm fel a gatyám a 3x is cukormérésre. 😓

Hidd el amíg nem jön meg….

júl. 31. 13:26
 18/33 A kérdező kommentje:
Este teszteltem lehet az volt a baj? De ha vannak tüneteim este is pozitívnak kellene lennie ha terhes lennék. Digitális Clearblue volt.
júl. 31. 13:38
 19/33 anonim ***** válasza:

A digitális cb nem is lesz pozitív😅😅

10-es érzékenységűt vegyél, predictor, mar az xepilnek is van korai..facelle ezeket probald

júl. 31. 13:45
 20/33 A kérdező kommentje:
Ez nem jó teszt amit használtam?😳
júl. 31. 14:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!