16-17.dpo-n még lehet halvány pozitív a teszt?
A dpo egy nap eltéréssel fix.
Szép pozitív tesztjeim vannak, de azt gondoltam, ilyenkor már nem számít, hogy sokat pisilek, egy nem koncentrált vizeletből már erős lesz a csík. 20-as expect tesztet végeztem. 4 nappal ezelőttihez képest erősebb, de azt vártam, hogy közel olyan lesz a teszt csík, mint a controll csík.
Itt még lehet ennyire tényező a híg vizelet? Vagy kezdjek aggódni?
Igazából, itt max annyit nem tudunk, hogy melyik napon fogant. Viszont az ovuteszthez képest nézve a kb ovu napját, tökéletes a mérete.
18.CN - együttlét - pozitív ovuteszt (júli10.)
19.CN - pozitív ovuteszt
18.CN - együttlét
22.CN - HCG teszt pozitív (tehát a 4 nappal korábbi együttlétből nem foganhatott)
Lehet az is, hogy múlthét kedden a dokim gépén nem találtuk az embriót, takarásba volt, kicsi volt, régi a gép stb.
De ugye a tegnapi méretek viszont igazolják, hogy a 19. napi pozi lh teszt után 1-2 nappal lehetett ovu.
A lényeg, hogy most rendben van. Remélem a későbbiekben ez valakinek segítséget nyújt. :)
26. CN. Volt a másik együttlét, ott is véletlen a dátumot írtam.
Szóval
18.CN - együttlét - pozitív ovuteszt (júli10.)
19.CN - pozitív ovuteszt
26.CN - együttlét
30.CN - HCG teszt pozitív (tehát a 4 nappal korábbi együttlétből nem foganhatott)
Bocsánat fentebb nagyon összekutyultam 😅
Igen...ezért is volt para az üres petezsák. Egyébként mindig ilyenkor lett a 10-es tesztem pozi. Kisfiammal is. De már a 25-ös teszten is derengett valami. Jellemzően onnantól tüneteim is voltak...általában émelygés. Most ez csak 2 nappal később jelentkezett. Nehezen viselem a hormonális változásokat XD
Szülés óta az ovulációs tünetek rosszabbak, mint a mensis tünetek. Lehet én csak ilyen érzékeny típus vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!