Szép pozitív tesztjeim vannak, de azt gondoltam, ilyenkor már nem számít, hogy sokat pisilek, egy nem koncentrált vizeletből már erős lesz a csík. 20-as expect tesztet végeztem. 4 nappal ezelőttihez képest erősebb, de azt vártam, hogy közel olyan lesz a teszt csík, mint a controll csík.
Itt még lehet ennyire tényező a híg vizelet? Vagy kezdjek aggódni?
30+napja volt ovud. Már embriónak kéne lenni sźvhangal!ovu után kb 24 nappal dobogni kellene a szívcsőnek!
aug. 13. 17:21
42/57 A kérdező kommentje:
Hidd el, tudom, hogy rizikós, de úgyse tudok semmit sem tenni. Inkább próbálok pozitív lenni. Doki szerint csütörtökhöz képest jó ütemben fejldődött. A többit az idő eldönti. Nem egy story van, ahhol ilyen adatokkal végül minden rendben volt. Én sem repesek az örömtől még, de bíztató, hogy halad, 2 hét múlva meg kiderül úgy is. Nem élem bele magam, de most lenyugodtam, elindult, aztán lesz ami lesz. Köszi egyébként a válaszod, külföldi statisztikák alapján remény van, pont határon mozgok. Feladni még nem szeretném, és a dokim is mondta, ezt még nem kell temetni. Januárban nyíltan megmondta azt is mikor baj volt. Így szerrtnék hinni benne, hogy még nem kell feladni, de azt is tudjuk, nem biztos, hogy lesz baba. 50-50
aug. 13. 17:39
43/57 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Minden rendben volt a mai vizsgálaton, 13,8mm embríó szívhanggal, korának megfelelő 7+5 hetes terhesség :) Még is csak egy kis csodababa :)
aug. 22. 12:13
44/57 anonim válasza:
Jaaj de jó! ☺️ Én ma vagyok 7+2 de hétfőn megyek egy kontroll ultrahangra mert 8+2-nek kéne lennie menzi szerint dehát nekem nem 28 naposak a ciklusaim hanem 30-32.Megnézik biztos ami biztos fejlődik-e.
aug. 22. 12:18
45/57 anonim válasza:
Ja #14 voltam bocsi 😅
aug. 22. 12:18
46/57 A kérdező kommentje:
Na szuper :) nekem is hosszabb ciklusaim vannak. 8+5 lennék,34 napos lehetett ez a ciklusom. Így meg csak 1-2nap elmaradás van :)
Jó egészséget 😁🥰
aug. 22. 12:58
47/57 anonim válasza:
Jézusom, hány kérdést írtál ki? Nézem a megválaszoltakat, 5-ből 3 legalább te vagy :D Amúgy gratulálok, de csak egyszer :D
aug. 22. 13:17
48/57 A kérdező kommentje:
3 at írtam ki, mindig volt miért izgulni :) De gondoltam így kerek a sztori, leírtam hogy alakult, hátha valakinek jól jön majd remény szempontjából 😁
Bocsánat, aggódós vagyok így volt pár kérdésem xD
aug. 22. 13:25
49/57 anonim válasza:
Nagyon örülök, hogy jól alakult. Akkor végig kevesebb dpo volt ezek szerint. Az ovu tesztet kevésbé lehet biztosra venni, mint egy hőgörbét, ahol éppen jól látszik a változás. De persze görbéből is van olyan, amin igazán egyértelmű az ovu pontos napja.
aug. 23. 09:55
50/57 anonim válasza:
mármint NEM igazán egyértelmű (kár, hogy nem lehet szerkeszteni)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!