Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 16-17.dpo-n még lehet halvány...

16-17.dpo-n még lehet halvány pozitív a teszt?

Figyelt kérdés

A dpo egy nap eltéréssel fix.

Szép pozitív tesztjeim vannak, de azt gondoltam, ilyenkor már nem számít, hogy sokat pisilek, egy nem koncentrált vizeletből már erős lesz a csík. 20-as expect tesztet végeztem. 4 nappal ezelőttihez képest erősebb, de azt vártam, hogy közel olyan lesz a teszt csík, mint a controll csík.

Itt még lehet ennyire tényező a híg vizelet? Vagy kezdjek aggódni?

júl. 28. 06:10
1 2 3 4 5 6
 1/57 anonim ***** válasza:
Nekem a 15-16-on volt közel egyforma most a csík a Predictoron, ami érzékenyebb teszt.
júl. 28. 07:49
 2/57 A kérdező kommentje:

Akkor talán így rendben van..főleg, hogy nem első vizelet. Tényleg sokat járok mosdóba kb 30-50 percenként, illetve sokat is iszok.

[link]

A facelle tegnap 15-16.dpo-n ilyen lett. (Ezzel már van kint egy kérdésem) itt fél óra telt el 2 wc között. Hiába szeretnék erőset tesztelni...éjjel is óránként szaladgálok. [link]

júl. 28. 08:27
 3/57 anonim ***** válasza:

Szerintem

elég halványak,legjobb lenne elmenni vérből nézetni hcg-t 2-3naponta

De drukkolok hogy jo legyen minden

júl. 28. 09:09
 4/57 A kérdező kommentje:

Idén már volt egy vetélésem, ezért nagyon izgulok :( akkor nem erősödtek a tesztek, mégis kitartott az egész több hétig...végén majdnem 1000 volt a hcg.

Most szépen erösödtek, tünetek is vannak egész nap, kicsit bíztam benne, pár nap késésnél már majdnem egyforma lesz a két csík akármelyik teszten....főleg facelle.

Hétfőn és szerdán elmegyek egy vérvételre. Aztán meglátjuk. Nagyon el vagyok keseredve. Belül bízom benne tényleg csak a kb víz színü vizelet az ok. Valahogy érzem is, hogy minden ok. De az elözmény miatt rettegek és naponta tesztelgetek...szerintem magamat is stresszelve.

Félek....megint csak rossz vége lesz :(

júl. 28. 09:19
 5/57 anonim ***** válasza:
100%
Én is kicsit aggódtam az elején, de pár nap után azt éreztem, hogy rendben van a dolog, és így is volt :) Drukkolok. #1 voltam. Valamelyik kérdéshez raktam fel a napokban teszt fotót, de úgyis mész vérvételre, az a tuti.
júl. 28. 11:23
 6/57 anonim ***** válasza:

Ok írj majd mindenképp :)

Hány napja volt az elsö pozitív teszted kb?

júl. 28. 11:24
 7/57 A kérdező kommentje:

10-11.dpo, de akkor még kb fotózhatatlan volt.

[link]

júl. 28. 11:37
 8/57 anonim ***** válasza:
100%
Ez azért egész szépen erősödik az utolsó kép alapján. Nagyon függ a beágyazódás időpontjától, nekem most 12 dpo-n kb olyan tesztem lett, mint korábbi terhességnél 16dpo-n (ugyanazzal a fajta teszttel).
júl. 28. 12:25
 9/57 A kérdező kommentje:

Még az is lehet, hogy lassabban ágyazódott be.

A ciklusom adatai (igen nagyon figyeltem és számontartom...a fiúnkra 7 évet vártunk, megszoktam, hogy figyelek mindent is xD)

18-19.ciklusnapon pozi vilt az ovuteszt

25.ciklusnapra volt egy bejegyzésem, este lefekvéskor nagyon fájt a méhem, erős szúró fájdalom volt, annyira furcsa volt... lehetett beágyazódás kezdete. (Itt mondjuk erre nem is gondoltam, azt hittem az ovum nem sikerült és elcsúszott...)

30.ciklusnapon lett fozi a predi délelőtt nem első vizeletből és délután a facelle is...bár ezek ugye fotón szinte nem is látszódnak.

Kisfiammal is korán lett pozi a teszt, akkor a pozi teszttől émelyegtem is, most kellett hozzá még két nap, hogy kezdjek érezni tüneteket.

Nagyon tenni mit nem tudok, annyi kicsit nyugtat, hogy nem halványodnaka tesztek. A vérvétel majd pontosít. Bár tudom, a szépen emelkedő hcg sem garancia.

júl. 28. 13:07
 10/57 anonim ***** válasza:
Nem is egyforma erosnek kell lennie.. de nekem 10. Dpon volt ilyen halvany amikor meg orulni se mertunk.. ez nagyon halvanyka ..
júl. 28. 13:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!