Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 16-17.dpo-n még lehet halvány...

16-17.dpo-n még lehet halvány pozitív a teszt?

Figyelt kérdés

A dpo egy nap eltéréssel fix.

Szép pozitív tesztjeim vannak, de azt gondoltam, ilyenkor már nem számít, hogy sokat pisilek, egy nem koncentrált vizeletből már erős lesz a csík. 20-as expect tesztet végeztem. 4 nappal ezelőttihez képest erősebb, de azt vártam, hogy közel olyan lesz a teszt csík, mint a controll csík.

Itt még lehet ennyire tényező a híg vizelet? Vagy kezdjek aggódni?

2024. júl. 28. 06:10
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
Szerintem meg jò lesz,esetleg még tesztelj holnap reggel már erősebb lesz biztos :) És hétfőn menj el vérvételre
2024. júl. 28. 15:15
 12/57 A kérdező kommentje:

Meglátjuk.

Nem bírok magammal, most csináltam egyet, ez sokkal hamarabb jelent meg mint tegnap és én erősebbnek látom.

Reggel csinálok még egy facellet. Tudom minek a sok teszt...ez van engem ez nyugtat xD (vagy épp nem)

Holnapi vérvételen kattogok, menjek vagy sem, ha mennék is max azért, hogy tudjam elindult és jól halad. Csak olyan drága. Bár így megkéne nézessek még egy két dolgot, kell e emelni a pajzsmirigy gyógyszeren meg a progi is hogy áll, arra is pótlást szedek. Szóval végül is... lehet az eredmény után megnyugszok.

Köszönöm a bíztató szavakat, meg kedvezőtlenebb tapasztalatokat is. Tudom...most csak türelem, ami nincs xD

2024. júl. 28. 15:59
 13/57 A kérdező kommentje:
A linket elfeledtem [link]
2024. júl. 28. 16:00
 14/57 anonim ***** válasza:
Szerintem ezek egész szép pozitívak! Drukkolok neked!☺️
2024. júl. 28. 16:21
 15/57 anonim ***** válasza:

Az új képen is látni, hogy továbbra is erősödik. Ez biztató.

Ha amúgy is mész vérvételre, lehet értelme hcg-t is nézetni. Főleg ha 2-3 nap múlva meg tudod nézetni újra.

2024. júl. 28. 16:37
 16/57 A kérdező kommentje:
Köszönöm a drukkokat, meg a tapasztalatokat. Igyekszem nem beleélni magam, de jól esik reménykedni végre. Januárban 3 nap után a testtekből tudtam, baj van...a vérvétel is igazolta. Most örülök kicsit, hogy erősödnek napról napra. Mégha nem is olyan hatalmas ütemben. Majd jelentkezek rggel :)
2024. júl. 28. 16:41
 17/57 anonim válasza:

Nekem a 25-ös x-epil akkor lett olyan vastagságú mint a kontroll csík, amikor a digitális clearblue már 3+hetet mutatott (2753 mlU/ml<).

34. hétben vagyok azóta...

2024. júl. 28. 22:28
 18/57 anonim ***** válasza:
Teszteltél?
2024. júl. 29. 09:18
 19/57 A kérdező kommentje:

Igen teszteltem, szép pozitív ez is, tegnaphoz képest nem változott, talán gyorsabban jelent meg a csík. De ugye kb fél bap telt el a 2 teszt között.

[link]

Megnéztem a régi tesztjeimte, ott a 22. Dpo-n se volt egyforma csíkos tesztem. Így azt hiszem többet nem tesztelek. Várom a vérvétel eredményét :)

Szerintem rendben lesz :)

2024. júl. 29. 10:45
 20/57 anonim ***** válasza:

Szia, nem olvastam a kommenteket végig, de nekem is hasonlóak voltak a tesztek. :) ma vagyunk 19 hetesek.

A legfontosabb, hogy ne aggódj, tudom könnyű mondani. Hidd el, nem lesz baj.:)

Majd jelezz mi volt a vérvételen. :)

2024. júl. 29. 12:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!