Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Clostit szedtem de megjött....

Clostit szedtem de megjött. Mire számíthatok a closti mentes hónapban? Most is összejöhet a baba? Nagyon el vagyok keseredve. Pcos-em van. Milyen kilátásaim vannak?

Figyelt kérdés
2009. jan. 6. 16:49
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Nekem elvileg azzal sincs bajom, a súlyom normális, bár a karácsony miatt rám jött pár kiló és most nem is mozgok, kicsit elkényelmesedtem, de a kilókkal nem volt gondom. Drukkolok Neked hogy összejöjjön most a baba!

A menzim előtt soha nem pecsételek, ha leesik a hőm, aznap meg is jön. Rendesen. Hát talán csoda lesz és ebben a hónapban sikerül a baba. Majd írj ha Nektek összejött, hogy gratulálhassak!!! És én is megírom ide hogy mi lett (még egy hónap).

2009. jan. 6. 20:18
 12/15 anonim ***** válasza:
Rendben, majd írok. A sima inzulin nekem is jó, a terheléses volt rossz. Kolléganőm 45 kiló, rossz az inzulinja és PCOS... fene se tudja hogy vagyunk összerakva.
2009. jan. 6. 22:26
 13/15 anonim válasza:

7 essel egyetertve es nem is olvastam tovabb a kommenteket,kerdeznem : ki az a h..lye aki pcosnak clostit ír??? A clostitol csak megtobb erésnek indult petesejted lesz ami ha nem reped meg viszta leaz. Nyilvan mint pcos ez problema.

Ha van peteéres akkor nemnkell a closti,csant tonkreteszik vele a nőket. En is szedtem tudom milyen. Baratnom is .a másik is mind megszívtuk. Az egyik kozuluk pcos lett tőle. Es most hogy ez kiderult indul a kezeles az ellen . Sose voltak cisztai addig.

Valts surgosen dokit.

2020. ápr. 6. 15:33
 14/15 anonim válasza:
Tüszörepesztesre a uh követés alapjan egy szurit kapsz. Megnemmondom mi a neve hirtelen....aki clostit ir ki uh kovetes es tuszorepeszto nelkul az sarlatan a szememben. Most vagy segit vagy nem döntse el az ilyen. Ha meg nem indokolt valamelyik akkor el kell gondolkozni higy melyik.
2020. ápr. 6. 15:36
 15/15 anonim válasza:
*ha meg nem indokolt valamelyik akkor mev el kell gondolkozni hogy melyiket vonja ki a kepletből es mi lesz az eredmenye.
2020. ápr. 6. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!