Clostit szedtem de megjött. Mire számíthatok a closti mentes hónapban? Most is összejöhet a baba? Nagyon el vagyok keseredve. Pcos-em van. Milyen kilátásaim vannak?
Nekem elvileg azzal sincs bajom, a súlyom normális, bár a karácsony miatt rám jött pár kiló és most nem is mozgok, kicsit elkényelmesedtem, de a kilókkal nem volt gondom. Drukkolok Neked hogy összejöjjön most a baba!
A menzim előtt soha nem pecsételek, ha leesik a hőm, aznap meg is jön. Rendesen. Hát talán csoda lesz és ebben a hónapban sikerül a baba. Majd írj ha Nektek összejött, hogy gratulálhassak!!! És én is megírom ide hogy mi lett (még egy hónap).
7 essel egyetertve es nem is olvastam tovabb a kommenteket,kerdeznem : ki az a h..lye aki pcosnak clostit ír??? A clostitol csak megtobb erésnek indult petesejted lesz ami ha nem reped meg viszta leaz. Nyilvan mint pcos ez problema.
Ha van peteéres akkor nemnkell a closti,csant tonkreteszik vele a nőket. En is szedtem tudom milyen. Baratnom is .a másik is mind megszívtuk. Az egyik kozuluk pcos lett tőle. Es most hogy ez kiderult indul a kezeles az ellen . Sose voltak cisztai addig.
Valts surgosen dokit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!