Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Clostit szedtem de megjött....

Clostit szedtem de megjött. Mire számíthatok a closti mentes hónapban? Most is összejöhet a baba? Nagyon el vagyok keseredve. Pcos-em van. Milyen kilátásaim vannak?

Figyelt kérdés
2009. jan. 6. 16:49
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
49%

Már biztos hogy pco-s vagy??Egyéb tünetek nekem is stimmeltek még sem modták egyértelműen hogy pco-s vagyok.Na de mindegy.Nekem a 4. clostys kúrám segített.Akkor lettem terhes.Nekem nélküle nem ment:))De attól neked sikerülhet, bár így nehezebb ha tényleg nincs peteérésed.Mindenesetre ne add fel, és ne akar görcsösen.

14 hetes pocis:))

2009. jan. 6. 17:17
 2/15 anonim ***** válasza:

A closti hat akkor is még, ha már nem szeded, még néhány hónapig!

Viszont, ha az inzulinod nincs rendben, akkor nem lesznek tőle minőségi petéid! Azt nézték már laboron?

2009. jan. 6. 17:33
 3/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. A laborom tökéletes lett, a dokim azt mondta hogy a leleteim alapján nem mondaná meg hogy pcom van, de az uh-n ott vannak a pici ciszták. Minden rendben van velem, de valamiért amit nem tudunk ott a pco. Egyszer már estem teherbe egy éve spontán, de elvetéltem. Azóta derült ki a pco és ez volt az első clostis hónapom, de nem jött össze a baba. (Bár lehet hogy kihagytuk volna azt a napot? Mert így utánaszámolva pont a pé előtt 3 nappal voltunk együtt, és előtte még többször de utána nem tudtunk). Remélem hogy lesz tőle pém mert a mostani ciklusom 35 napos lett.
2009. jan. 6. 17:46
 4/15 A kérdező kommentje:
Ha nem lett volna peteérés akkor a menzis sem lett volna normális nem? Hanem jóval kevesebb vagy barnázás. Már tök lemondtam hogy nekem valaha is lesz gyerekem. Nagyon el vagyok keseredve és sokat sírok is emiatt. Bár megfogadtam hogy ebben az évben nem fogok foglalkozni ezzel...
2009. jan. 6. 17:48
 5/15 anonim ***** válasza:

Ha normális volt a mensi, akkor PÉ is volt!

Ha ez volt az 1. clostis hónap, akkor miről beszélünk??? :) :) Csak pozitívan! Gondolom, szeded még 1-2 hónapot, nem? Ha jó a laborod, akkor nagyon jók az esélyeid is, semmiképp ne add fel!

(2.)

2009. jan. 6. 18:10
 6/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm. A dokim csak azt az egy hónapot írta fel. Nem igazán tudom hogy hogy van, meddig kell szedni egymás után pár hónapig? Ebben a hónapban nem szedem. Nagyon aranyos hogy bíztatsz, jól esik.
2009. jan. 6. 18:24
 7/15 anonim ***** válasza:

Na figyelj. Nekem 28 napos ciklussal, normál hormonnal és teljesen negatív leletekkel állapították meg a PCOS-t. Vagyis kimutatták hogy megérik a petesejt, ezt alátámasztotta a hormon is és az uh is, de! ha megrepedne a tüsző, akkor nem lennének ott fulliculosok, amik voltaképpen a meg nem repedt petesejtek, amik maguk a ciszták, amik a PCO-s képet adják.

Nálam a következő a helyzet: minden ok, van peteérés, de nem reped meg a tüsző, így meg se tud termékenyülni a petesejtem, ha jó a hormon, ha nem. Ezért kaptam gyógyszert ami segít abban, hogy a megérett petesejtek ki is lökődjenek. A closty segíti a peteérést, de megrepedni nem segít a tüszőnek. Fura hogy ezt a gyógyszert kaptad... Kérdezz rá a dokitól, hogy ha van rendesen peteérés akkor honnan vannak a ciszták a petefészekben. Mert ugye a PCO-nál a meg nem repedt tüszők a ciszták nem pedig egyéb hormon által irányított nyavaják.

2009. jan. 6. 18:29
 8/15 anonim ***** válasza:
Ja még annyit, hogy ne legyél szomorú. Én is sokat sírok, sírtam, de amióta eljutottam arra a helyre ahol tudnak segíteni, már pozitívan állok a dologhoz és tudom, hamarosan lehet nekem is kisbabám.
2009. jan. 6. 18:36
 9/15 A kérdező kommentje:

Remélem hogy sikerül Neked is a baba!!!

Milyen gyógyszert kaptál amitől megreped a tüsző? Vajon ezt mi akadályozhatja?

2009. jan. 6. 18:48
 10/15 anonim ***** válasza:
Nekem az inzulinom lett magas, a megengedett 30 helyett 149. A doki azt mondta, hogy emiatt nem reped a tüsző meg. Merckformint kaptam rá, ami szerintem hat is, mert eddig pecsételtem menzesz előtt most meg egyik napról a másikra megjött. Ebben a hónapban már próbálkozunk is, hátha sikerül :-) Ha valakinek magas az inzulinja akkor nem megfelelő a sejtanyagcsere, vagyis okozhatja ez a repedés hiányát. Nekem a szénhidrátot és a cukrot se bontotta le a szervezetem, ezért vagyok dagi. :-D
2009. jan. 6. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!