Clostit szedtem de megjött. Mire számíthatok a closti mentes hónapban? Most is összejöhet a baba? Nagyon el vagyok keseredve. Pcos-em van. Milyen kilátásaim vannak?
Már biztos hogy pco-s vagy??Egyéb tünetek nekem is stimmeltek még sem modták egyértelműen hogy pco-s vagyok.Na de mindegy.Nekem a 4. clostys kúrám segített.Akkor lettem terhes.Nekem nélküle nem ment:))De attól neked sikerülhet, bár így nehezebb ha tényleg nincs peteérésed.Mindenesetre ne add fel, és ne akar görcsösen.
14 hetes pocis:))
A closti hat akkor is még, ha már nem szeded, még néhány hónapig!
Viszont, ha az inzulinod nincs rendben, akkor nem lesznek tőle minőségi petéid! Azt nézték már laboron?
Ha normális volt a mensi, akkor PÉ is volt!
Ha ez volt az 1. clostis hónap, akkor miről beszélünk??? :) :) Csak pozitívan! Gondolom, szeded még 1-2 hónapot, nem? Ha jó a laborod, akkor nagyon jók az esélyeid is, semmiképp ne add fel!
(2.)
Na figyelj. Nekem 28 napos ciklussal, normál hormonnal és teljesen negatív leletekkel állapították meg a PCOS-t. Vagyis kimutatták hogy megérik a petesejt, ezt alátámasztotta a hormon is és az uh is, de! ha megrepedne a tüsző, akkor nem lennének ott fulliculosok, amik voltaképpen a meg nem repedt petesejtek, amik maguk a ciszták, amik a PCO-s képet adják.
Nálam a következő a helyzet: minden ok, van peteérés, de nem reped meg a tüsző, így meg se tud termékenyülni a petesejtem, ha jó a hormon, ha nem. Ezért kaptam gyógyszert ami segít abban, hogy a megérett petesejtek ki is lökődjenek. A closty segíti a peteérést, de megrepedni nem segít a tüszőnek. Fura hogy ezt a gyógyszert kaptad... Kérdezz rá a dokitól, hogy ha van rendesen peteérés akkor honnan vannak a ciszták a petefészekben. Mert ugye a PCO-nál a meg nem repedt tüszők a ciszták nem pedig egyéb hormon által irányított nyavaják.
Remélem hogy sikerül Neked is a baba!!!
Milyen gyógyszert kaptál amitől megreped a tüsző? Vajon ezt mi akadályozhatja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!