Megnéznétek a görbémet? Mire számíthatok? Most már tuti nem baba van a dologban?
Figyelt kérdés
Holnapra nem várom. Nagyon aggaszt ez a fokozatos hő visszaesés. Mitől lehet? Mensi? Volt már valaki így és mégis baba lett? Segítsetek kérlek.
Nagyon félek, hogy mensi lesz, de még semmit nem érzek. Cicim már múlt hét óta fáj, a mellbimbóim pedig néha iszonyatosan viszketnek. Mi lehet ez? Tegnap déleleőtt hányingerem volt nagyon, de aztán elmúlt. Más tünetem nincs. A válaszokat előre is köszi!
2009. ápr. 30. 10:19
1/2 A kérdező kommentje:
Hát Senki nem segít Nekem??? :-(((
2009. ápr. 30. 11:18
2/2 anonim válasza:
Én a második kérdésedre írtam, amit 11 óra körül tettél ki. és Drukkolok hogy babás legyen!! Mindenképp írd majd meg mi volt! Holnap teszt!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!