Megnézitek a görbém?
A ciklus. hu behúzta egy napra az ovulációm, szerintetek tényleg akkor lehetett? Eddigi hónapokban legalább egyértelmű volt, kb. a 19-21 nap körül mindig felment minimum 36.2-36.4-re és ott is maradt, amíg meg nem jött.
Kicsit elbizonytalanítottatok, hogy most akkor kellene más értéket is nézni vagy nem.
35,7°C-t mértem reggel, 3x egymás után. Kíváncsiságból megmértem most is, hogy ilyenkor mennyi lehet, szintén 35,7 volt :(
Egy normális endokrinológus nem csak TSH értéket néz, a 9-es írta jól.
T3, T4, ATPO, mellette éhgyomri cukor stb. Plusz pajzsmirigy ultrahang.
Ismétlem, a JÓ endokrinológus. Államiban hónapok, mire bekerülsz, arra készülj fel. Magánba sokkal gyorsabb, csak az meg drága.
Ha teherbe esés a cél, és 8-12 hónapja próbálkoztok, irány a meddőségi centrum. Ott ingyen kivizsgálnak.
Végül elmentem ma vérvételre, mindegyik paramétert kértem, holnap vagy hétfőn lesz eredmény.
Illetve talán van még remény ebben a ciklusban, mert ma reggelre ismét felment a hőm, ez is kiderül holnap :) Bár ez már a 30. ciklusnap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!