Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnézitek a görbém?

Megnézitek a görbém?

Figyelt kérdés

Sziasztok, fogamzásgátló abbahagyása utáni első hónap, nem valami bíztató igaz? Ha nem jön meg, elmegyek dokihoz, (ha megjön akkor is) éves kivizsgálásra, szerintetek mutassam majd neki a görbém? Köszi a válaszokat.

[link]

2015. máj. 4. 08:29
 1/7 A kérdező kommentje:
Ja és a negatív ovuteszt annyira negatív, hogy nagyon halvány a második csík, csak száradás után látszik ici picit mindegyik tesztnél, és délután, vagy estefele néztem, hüvelyben mérek, nem szájban. Köszi szépen!
2015. máj. 4. 08:30
 2/7 anonim ***** válasza:
Szia. Nem volt tuszorepedes vagy meg nem volt. Bogyo utan elofordul. Nekem elso ciklus bogyo utan 47 napos volt kesoi ovuval. Utana kezdett rovidulni es egyszer ki is maradt a tuszorepedes. Persze megmutathatod neki. Ovuteszt persze negativ mert meg nem volt ovud.
2015. máj. 4. 08:44
 3/7 A kérdező kommentje:
Szerinted ha nem mozdul a hőm, érdemes tesztelgetnem? Vagy elég lesz majd csak akkor, ha kicsit lejjebb megy a hőm?
2015. máj. 4. 08:47
 4/7 anonim ***** válasza:

Tesztelned felesleges. Terhesség csak akkor van a hőd a peteérés után megemelkedik és folyamatosan fent is marad.

Nálad nem volt peteérés...

2015. máj. 4. 09:47
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem terhestesztelésről beszéltem, hanem ovutesztelésről
2015. máj. 4. 15:21
 6/7 anonim ***** válasza:
Ez nem értékelhető, mert össze - vissza méred. Mindig ugyan abban az időben kell.
2015. máj. 4. 15:37
 7/7 A kérdező kommentje:
Egy órán belül van mérve, az megengedett. Nincs olyan ember a világon, aki percre pontosan ugyan akkor kel fel minden áldott nap. Plusz volt a hónapban egy munkahely váltásom is, ahova később megyek, így később is kelek. Úgyhogy szerintem teljesen értékelhető. De köszi
2015. máj. 4. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!