Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 6. DPO-n extra halvány predict...

6. DPO-n extra halvány predictor és facelle más-más mintából lehetséges?

Figyelt kérdés

júl. 15. 17:01
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
100%
Ez amúgy embrio transzferről ír, ami egy kicsit más kategória, mint hogy két ivarsejt találkozik a petevezetőben, stb... Te az 5. dpo-n vagy, még csak nem is a 6-on. Egyébként, ha most a reagens helye valóban terhesség miatt jelent meg, akkor annak már holnap reggel is egyértelmű pozinak kéne lennie. Én teszteltem annak idején egy időn túli "talán mintha lenne ott valami" predit a 9.dpo-n, de annak volt színe. 8 órával később egy másik teszten meg már nem is volt kérdés, hogy halvány pozitív. Ettől függetlenül még lehet pozi teszted, csak ezek nem azok.
júl. 15. 21:27
 22/56 anonim ***** válasza:
Meg szerintem ezeket a beta-hcg vizsgálatokat nem vizeletből mérték. 3 miu felett jelentett pozitívat. Azt vizeletteszt nem mutatja ki.
júl. 15. 21:30
 23/56 anonim ***** válasza:
67%

Én nagyon szorítok! 🤞🤞🤞

Várom a fejleményeket :)

júl. 15. 22:05
 24/56 A kérdező kommentje:
Holnap reggel tesztelek még egyet, aztán meglátjuk :)
júl. 16. 09:30
 25/56 A kérdező kommentje:

Ma reggeli facelle

[link]

Vagy előbb utóbb jól látható 2 csíkos lesz, vagy engem ezek a tesztek szivatnak :)

júl. 17. 06:58
 26/56 anonim ***** válasza:
Nekem 10-ből 9-szer baba nélkül is ilyenek a tesztek. Hátha szerencsésebb leszel :)
júl. 17. 07:09
 27/56 anonim ***** válasza:

Hát én ennek még nem örülnék

De szurkolok

júl. 17. 07:14
 28/56 anonim ***** válasza:
ez is negatív eddig
júl. 17. 07:14
 29/56 anonim ***** válasza:
Ez teljesen negatív.
júl. 17. 08:18
 30/56 A kérdező kommentje:

Ez egy ma délutáni:

[link]

[link]

Vagy minden facelle ilyen (pedig ennél kobb híre van), vagy még az jutott eszembe, hogy esetleg a B-vitamin fogja meg…

júl. 17. 14:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!