Predictor early, ki jott a rozsaszin masik csik, de nagyon halvány.. lehet esély babára?
Kellett kb 10-15 masodperc, mire kijott a C vonal, utana ra par masodpercre kijott a T is, az is rozsaszin, szabad szemmel lathato, de borzasztó halvány :( es mintha nem is szabályos egyenes lenne a csik. Az alja hianyzik vagy nem is tudom... :( lehet esely babara? Nagyon szeretném...
28 naposak a ciklusaim, 2-3 nap lehet nem vártig. (Sajnos nem tudom, mikor volt ovulaciom, de junius 28.an volt az utolso menstruaciom elso napja. julius 5.től 9.-ig minden nap egyutt voltunk tobbszor egy nap.
Egy hete nagyon szurkal a hasam, es 2-3 napja borzasztoan szedulok, olyan mintha mozogna a talaj alattam.
Ez most keso delutani pisibol keszult. Holnap reggel csinalok még egyet.
En nem hasznaltam eddig ovutesztet soha. Majd legkozelebb fogok :)
Csinaltam, de sajna delutanibol.. full homezo. Lehet meg kellett volna varjam a reggeli elsőt. Nem volt alkalmam ma reggel tesztelni :(
Nem ertem.. tegnap egybol kijott a masik csik is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!