Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 6. DPO-n extra halvány predict...

6. DPO-n extra halvány predictor és facelle más-más mintából lehetséges?

Figyelt kérdés

júl. 15. 17:01
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem ezek extra halvány pozitív tesztek, csak nehogy méhen kívüli legyen, hogy ilyen hamar látszik valami
júl. 15. 18:27
 12/56 anonim ***** válasza:
65%
Ezek szerintem totál negatív tesztek
júl. 15. 18:32
 13/56 A kérdező kommentje:
Kedves 11! Remélem valóban pozitívak (vagy azok lesznek), de jó helyen :) azért igyekszem figyelni a tünetekre, ha a méhen kívüli lehetősége felmerült, köszönöm!
júl. 15. 18:47
 14/56 anonim ***** válasza:
91%

Kedves kérdező. Tudom milyen nehéz türelmesnek lenni. DE! 6.dpo-n semmilyen terhesség nem létezik... ilyenkor kezd el jobb esetben beágyazódni, és csak a végén kezd el termelődni a hcg. Nincs az a biológiai csoda a Földön, akinek 6.dpon lenne már hcg-je mivel terhesség sincs ilyenkor.

Én is korai tesztelő típus vagyok, de 10. dpo előtt sose volt pozi tesztem.

Amiket feltöltöttél, nekem kb minden ciklusban ilyenek a facelle teszjeim sőt erősebbek is. Viszont valós pozitív esetén az első alkalommal is egyértelmű baromi halvány, de színes lesz. Tapasztalatból mondom, kb közel 8 év tesztelése után... minden ciklusban vagy 4 tesztet lőttem el eddig... számold ki :)

Mindez nem jelenti azt, hogy ne lenne sikeres a ciklusod, de erre még 4 napot várni kell. Ezek negatív tesztek. Sajnos a 10-es érzékenységű teszt átka, hogy még a csapvíztől is látszik a reagens helye. De aki látott már pozit belőle és ismeri ezeket a teszteket, az tudja, hogy mindig kitud így nézni és ezek negatívak.

Kívánom, hogy mielőbb sikeretek legyen, akár most ebben a ciklusban. Jelenleg én is pozi tesztre várok :)

De hidd el a biológia nem fog senki kevéért rohanni, és 6.dpo nem, hogy korai, hanem a lehetetlen kategória. Csak józan paraszti ésszel gondolj bele, hogy beágyazódást követően is kell neki 2 nap mire a vizeletből kimutatható mennyiséget eléri.

Ha 7 napja volt pozitív az ovuteszt, akkor 5 napja volt ovud, tehát mégcsak nem is a 6.dpo-n hanem az 5. dpo-n vagy. Tüszőrepedés után ami tegyük fel valóban 6 napja volt, még két napig vándorol a méh felé. Minimum 5 nap kell a beágyazódásig. kb onnantól van hcg. Tehát még a matek se jön ki.

Tesztelj 4 nap múlva, akkor már lehet pozitív :)

Sok sikert!

júl. 15. 19:03
 15/56 anonim ***** válasza:
33%

Kedves utolsó

Ezért ez így nem igaz. Nálam a 8. Dpon már egyértelmű pozi lett a délutáni teszt is.

Teljes mértékben egyén függő hogy mikor és mennyi hcg termelődik és választ ki a szervezet.

júl. 15. 19:22
 16/56 anonim ***** válasza:
63%

A 8. dpo talán az első amin lehet már hcg-t mérni. Na de 5-6? Jó, hogy nem szex után... akkor sem fogom azt hazudni, hogy ez lehetséges, mert nem. A 8.dpo-t ne hasonlítsd kérlek ezzel össze. Igaz, azt gondolná az ember, hogy ugyan már 2 nap különbség... de basszus, itt egy fél nap is baromi sokat számít. Ne add a kérdező alá a lovat. Épp elég nehéz várni neki a kis csodára. Én személy szerint a családomat is melegebb éghajlatra kívántam, mikor egyértelmű volt számomra, hogy nem fejlődik a terhességem, ezek meg itt nyaggattak, hogy de még nem vérzek, várjuk ki, biztos minden rendben lesz... a dokim is megmondta, mikro meséltem neki, hogy igen... boldogok a tudatlanok... és ez mennyire igaz. Én sajnos sokat olvastam a témában és 2 nap után tudtam, hogy baj van.

Nem értem miért jó bíztatni a hülyeséget. Egy értelmes ember meg értékeli, ha valamit nem tud és más szépen leírja neki. Sokat lehet ám tanulni, ha az ember nem makacs. Miért írjam, hogy lehetséges 6. dpo-n a pozitív teszt, mikor tudom, hogy nem. És merem remélni, hogy ezt rajtam kívül még sokan tudják...

júl. 15. 19:34
 17/56 A kérdező kommentje:

Kedves 14!

A blasztociszta már az 5-6. napon termel hcg-t a beágyazódás előtt. Az más kérdés, hogy kinél mennyit, ill. ebből mennyi választódik ki a vizeletbe.

Egy hivatkozás:

[link]

A biológia nagyon változatos és csodákra képes :)

Nekem egy olyan gyakorlati kérdésem volt, hogy ezeket a teszteket ilyen “csíkokkal” ki minek értékelné, akinek nagyobb tapasztalata van a használatukban :)

júl. 15. 19:43
 18/56 anonim ***** válasza:
28%
Először a hímivarsejt és a petesejt találkozik, ez ovu után lehetséges, ami a pozitív ovu teszt után 2 nappal van. Akkor lesz belőle a zigóta, majd 5-7 napon át vándorol a méh felé. Ez alatt az 5-7 nap alatt lesz belőle blasztociszta, ami ugyen termelhet hcg-t de a beágyazódásig nem mutatható ki, mivel nincs kapcsolatban az anya szervezetével, ahogy elkezdi a beágyazódást ami a megérkezés után 2 nap, akkro kezd el jutni hcg a szervezetbe. Ha a legkevesebb nappal számolunk, pl repedés napján van megtermékenyülés ami a nulladik nap, majd 5 nap vándorlás, az már 6 nap és még két nap a beágyazódás elkezdődése az már 8 nap. Míg nem ágyazódik be, nem lehet hcg, pláne nem a vizeletbe. Olvass kicsit pontosabban.
júl. 15. 19:54
 19/56 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe..

Csak jogy megcafoljam

Ez az én kérdésem

Minden fix bolt így nem c

súsztatott az ovum.

A kép már lehet nem létezik de egyértelmű volt egy xepil teszten.

Nem is lett egészséges terhesség

júl. 15. 20:18
 20/56 A kérdező kommentje:

Kedves 18!

A hcg termelés megy gyorsabban is, de persze nem azt jelenti, hogy mindenkinél mindig így alakul… és azt sem, hogy most is ez a helyzet

[link]

júl. 15. 20:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!