Gumi mellett baba?
Figyelt kérdés
A férjemmel gumival védekezünk azokon a napokon amikor peteérés van, néha megszakítással amikor már ez lezajlik. Múlt hónapban 2x sikerült együtt lennünk. Egyet fixre tudom h peteérés napján,gumival, a másik akkor amikor már jó 1 héttel véget ért a peteérésem akkor megszakítással. Ami miatt úgy gondolom h teherbe eshettem, amikor felvette a gumit a férjem először rosszul kezdte el feltenni, majd mikor rájött h nem jó az irány megfordította, én akkor ezt fel sem fogtam h ez gáz lehet. De így h nem jön meg beugrott a dolog. Már estem teherbe előváladéktól, de az a terhesség nem maradt meg, szóval elég termékeny vagyok. Sztetek? Van esély? Aki úgy gondolja bugyuta a kérdés, az nyugodtan lapozzon, rosszindulat nem kell.júl. 15. 08:49
11/17 A kérdező kommentje:
4 es sem tőled sem mástól nem vártam megoldást a bajomra. Évekig gyógyszert szedtem de trombózis gyanú miatt nem szedhetem már. Nálunk nem eget rázó probléma ha jön a baba, de nem tervezzük. Az aki csak ide böfögött pár bántó megjegyzést az minek van itt?? A többieknek köszönöm. Csináltam egy tesztet, én látok rajta valamit de azt lehet beképzelem. Reggel újra tesztelek.
júl. 15. 13:04
13/17 anonim válasza:
Csupán felháborítóak ezek a kerdesek. Nem tudom ilyenkor miben remenykedesz a kommenteloktol? Hogy azt mondjak nyugi nem lehetsz terhes. Es el is hiszed v mi??
Ha ide kiirsz, vallald a negativ kommenteket.
Old meg a problemad amúgy meg. Amig ide kiirtad, elszaladhattal volna tesztert. Ne legy mar ennyire nyomi.
14/17 A kérdező kommentje:
13, jó nem leszek nyomi ha te sem leszel bun,kó pa,raszt oké? 🙂 amúgy meg a te válaszod pont nem érdekel... a problémámat megoldom, ahogy eddig is életem során. Tapasztalatra voltam kíváncsi, mással volt e ilyen, tudna hasznosat mondani stb. Légyszi ne írj többet, otthon kamatoztasd eme tudásodat a kiscsaládod körében. 12 es már 2 napja késik. Holnap tesztelek reggel.
júl. 15. 16:45
15/17 anonim válasza:
A kifordított óvszerre kerülő előváladék miatt aligha lehetsz terhes, de a többi alkalomtól amikor nem védekeztek simán. Az nem zavar?
16/17 anonim válasza:
Hagyjad 15-os,o megoldja a problemait azt mondja :D
Mondjuk még mindig nem ertem hogy tolunk mit var?? Annyit tudunk mondani, hogy teszteljen. De ezt magától is tudnia kellene.
17/17 anonim válasza:
Mi a helyzet kérdező? jön a baba ?
Ne foglalkozz a lelketlen emberekkel... :)
Akik nem tudnak rendes választ adni azok azért írnak ide ,hogy elrontsák a napodat mert nekik szar ... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!