Fixre tudott ovu mellett 12. dpo reggeli teszt eredmények mennyire lehet fix?
Figyelt kérdés
Úgy értem ha negatív akkor már az is marad vagy van esély még?jún. 5. 19:25
1/5 anonim válasza:
Ha 10-es teszt, reggeli első pisi és 100% az ovu ideje (pl volt ovitrelle), akkor az már nem lesz pozitív.
2/5 A kérdező kommentje:
Holnap reggel szeretnék tesztelni predictorral
jún. 5. 19:31
3/5 anonim válasza:
Predictort veheted biztosra. De amúgy van olyan teszt, ami simán lehet negatív még a 12. dpo-n.
4/5 anonim válasza:
Facelle és predi 99.9%
12 év sok tesztelése után, ez kb tuti. Legalábbis nálam.
Én azt mondanám a sok olvasott és tapasztalt ember után, hogy 13.dpo a 100%, mert van akinél picivel lassabban termelődik, vagy nehezebben választódik ki a vizeletbe. De 13.dpo már egyértelmű halvány pozit kell mutasson.
5/5 A kérdező kommentje:
Várhattam volna a kérdéssel ugyanis reggel megjött :( nagyon furcsállom, mert minden 14 nappal peteérés után jön meg 😕
jún. 6. 10:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!