Gumi mellett baba?

Figyelt kérdés
A férjemmel gumival védekezünk azokon a napokon amikor peteérés van, néha megszakítással amikor már ez lezajlik. Múlt hónapban 2x sikerült együtt lennünk. Egyet fixre tudom h peteérés napján,gumival, a másik akkor amikor már jó 1 héttel véget ért a peteérésem akkor megszakítással. Ami miatt úgy gondolom h teherbe eshettem, amikor felvette a gumit a férjem először rosszul kezdte el feltenni, majd mikor rájött h nem jó az irány megfordította, én akkor ezt fel sem fogtam h ez gáz lehet. De így h nem jön meg beugrott a dolog. Már estem teherbe előváladéktól, de az a terhesség nem maradt meg, szóval elég termékeny vagyok. Sztetek? Van esély? Aki úgy gondolja bugyuta a kérdés, az nyugodtan lapozzon, rosszindulat nem kell.

júl. 15. 08:49
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
84%
Sztünk teszt.
júl. 15. 08:56
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Ennyitől nem valószínű.
júl. 15. 08:59
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Van esély, de nem sok.
júl. 15. 09:13
 4/17 anonim ***** válasza:
87%
Milyen megoldást vársz tőlünk?
júl. 15. 09:41
 5/17 anonim ***** válasza:
81%
A megszakításos módszer nem minősül megbízható védekezésnek, sem az ovuláció szamolgatás. Elő példa erre a barátnőm lánya.
júl. 15. 09:55
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem valószínű, de ha jól értem, késik. Vegyél egy 2 db-os olcsó tesztet. Az egyiket csináld meg most, ha negatív akkor a másikat a megszakításos közösülés után 2 hétre.
júl. 15. 10:24
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

10 éve védekezünk gumival, volt, hogy ő is rosszul kezdte feltenni, és valószínű, hogy ez peteéréskor is előfordul, Mivel nem nagyon nézem mikor van peteérés.

Egyszer sem estem teherbe.

Szerintem nagyon parányi az esély, ne idegeskedj.

júl. 15. 10:34
 8/17 anonim ***** válasza:
67%
A megszakítás soha nem védekezés.Bármikor lehet spontán peteérésed,és csúszhat is az ovuláció.Nem a gumis eset miatt gondolnék terhességre,sokkal inkább a megszakításos orosz rulett miatt.Ha késik, akkor a teszt kimutatja ha terhes lettél.Hajrá!
júl. 15. 10:34
 9/17 anonim ***** válasza:
33%
Ritkán szexeltek, akkor is kb. úgy, mint két felelőtlen kamasz. Ennek mi értelme van?
júl. 15. 10:48
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha már késik, akkor teszt. A minimalis esely is esely.
júl. 15. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!