Gumi mellett baba?
Figyelt kérdés
A férjemmel gumival védekezünk azokon a napokon amikor peteérés van, néha megszakítással amikor már ez lezajlik. Múlt hónapban 2x sikerült együtt lennünk. Egyet fixre tudom h peteérés napján,gumival, a másik akkor amikor már jó 1 héttel véget ért a peteérésem akkor megszakítással. Ami miatt úgy gondolom h teherbe eshettem, amikor felvette a gumit a férjem először rosszul kezdte el feltenni, majd mikor rájött h nem jó az irány megfordította, én akkor ezt fel sem fogtam h ez gáz lehet. De így h nem jön meg beugrott a dolog. Már estem teherbe előváladéktól, de az a terhesség nem maradt meg, szóval elég termékeny vagyok. Sztetek? Van esély? Aki úgy gondolja bugyuta a kérdés, az nyugodtan lapozzon, rosszindulat nem kell.júl. 15. 08:49
5/17 anonim válasza:
A megszakításos módszer nem minősül megbízható védekezésnek, sem az ovuláció szamolgatás. Elő példa erre a barátnőm lánya.
6/17 anonim válasza:
Nem valószínű, de ha jól értem, késik. Vegyél egy 2 db-os olcsó tesztet. Az egyiket csináld meg most, ha negatív akkor a másikat a megszakításos közösülés után 2 hétre.
7/17 anonim válasza:
10 éve védekezünk gumival, volt, hogy ő is rosszul kezdte feltenni, és valószínű, hogy ez peteéréskor is előfordul, Mivel nem nagyon nézem mikor van peteérés.
Egyszer sem estem teherbe.
Szerintem nagyon parányi az esély, ne idegeskedj.
8/17 anonim válasza:
A megszakítás soha nem védekezés.Bármikor lehet spontán peteérésed,és csúszhat is az ovuláció.Nem a gumis eset miatt gondolnék terhességre,sokkal inkább a megszakításos orosz rulett miatt.Ha késik, akkor a teszt kimutatja ha terhes lettél.Hajrá!
9/17 anonim válasza:
Ritkán szexeltek, akkor is kb. úgy, mint két felelőtlen kamasz. Ennek mi értelme van?
10/17 anonim válasza:
Ha már késik, akkor teszt. A minimalis esely is esely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!