Peppuh kérdése:
Ki nem várja Július 9 és környékén?
Figyelt kérdés
Beszélgessünk, osszunk meg tapasztalatokat, teszteket, “tüneteket” ha vannak . Én 9.-ére nem várom ,már napok óta görcsölgetek, ma egy kicsit intenzívebben görcsölt az alhasam , de hamar elmúlt.. a melleim marhára fájnak főleg alvás után mikor felkelek az ágyból, a bimbóm is eléggé érzékeny.. Nos nem hiszem hogy bármit is jelenthet mert van amikor nem várt előtt fáj, de van olyan ciklus amikor abszolut nem , szóval nálam ez nem jelent semmit! Veletek miújság?júl. 7. 18:21
11/17 anonim válasza:
8as valaszolo vagyok, ma delutan teszteltem. Halvany pozitiv lett, reggel csinalok meg egyet.
Kerdezo, te teszteltel?
12/17 anonim válasza:
Valoszinu depis mert negativat tesztelt.
13/17 anonim válasza:
12es ez erzeketlen vokt, ha no es anya is vagy nagyon gondolkoz el az eleteden mert az ilyen megnyilvanulas gusztustalan!
14/17 anonim válasza:
Kérdező, sikerélmény megvolt?
8/11-es, a halvány pozitív is pozitív!
15/17 A kérdező kommentje:
a júliusi hónap nem jött össze.. késett 2napot de negatívat teszteltem .. most eléggé érdekesen alakulnak a tüneteim holnapra nem várom.. pár nappal ezelőtt pontosabban 5nappal ezelőtt egész éjszaka munka közben olyan tompán nyilalló érzésem volt az alhasamba, fájdalom csillapítóval tudtam csak elaludni.. másnap délutánra nagyjából elmúlt..azóta nem érzek semmit.. totálisan nemtudom mi zajlik most bennem..többiek? Miujság? ;)
okt. 4. 17:58
16/17 anonim válasza:
#7 vagyok, nekem ebben a hónapban sikerült, 3 nappal nemvárt előtt görcsölgetni kezdett a hasam, tart azóta is, de a teszt full pozitív. :) Szurkolok, majd mesélj mi lett!
17/17 A kérdező kommentje:
#7-es szivbol gratulalok! Irtam uzenetet neked :) egyebkent egyenlore semmi valtozas .. :)
okt. 5. 01:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!