Kismamák akinek július 15 környékén volt meg utoljár? Hogy vagytok?
Figyelt kérdés
2010. aug. 21. 14:45
1/5 anonim válasza:
Szia!
23 éves vagyok.Nekem 9én volt az utolsónak az első napja. A számításom szerint most 7+1 vagyok. Csak pár nap múlva megyek az első vizsgálatra, remélem minden rendben lesz. Iszonyú sokat tudnék aludni, hányinger nem nagyon van csak kezdek éhes lenni. Eddig nem voltam nagy evő, most 2-3szor annyit eszek mint nem terhesen. :) De a baba irányít. :) A melleim tökre megduzzadtak, kicsit érzékenyek is, ha így megy tovább 2-3 hét múlva új melltartókat kell vennem..
Te hogy vagy?
2/5 anonim válasza:
* akkor van hányingerem ha kezdek éhes lenni
3/5 A kérdező kommentje:
köszi én is jól vagyok.
melleim kemények és érzékenyek enni eszek egész nap. és tudnék is aludni bármikor De egy 3 éves mellett nem igazán lehet pihizni!
De semmi más tünetem nincsen. semmi hányingerem.
én majd szeptember első hetében megyek dokihoz!
Első baba?
2010. aug. 21. 18:38
4/5 anonim válasza:
Szia! Nekem Július 16.-án jött meg utoljára. 3 napja fájt gyengén a fejem, a hőmet 1 hete kezdtem mérni:36,9 volt pontosan, még ma is, erre ma reggel megjött, szóval lehet hogy nem is vagyok terhes. De azért még reménykedem, holnap tesztelek, és megyek dokihoz ha pozitív. Neked minden jót kívánok!
5/5 anonim válasza:
Igen első! :))) Neked meg gratulálok a másodikhoz! Hányat szeretnél majd? Én 4 vagy 5. És olyan jó h ilyen fiatalon megtaláltam a férjem is. Mindig is fiatal anyuka akartam lenni. Mint anyukám. Mi 5en vagyunk, a legkisebb tesóm 8 éves. :) Korán lesz nagybácsi! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!