Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja Július 9 és...

Peppuh kérdése:

Ki nem várja Július 9 és környékén?

Figyelt kérdés
Beszélgessünk, osszunk meg tapasztalatokat, teszteket, “tüneteket” ha vannak . Én 9.-ére nem várom ,már napok óta görcsölgetek, ma egy kicsit intenzívebben görcsölt az alhasam , de hamar elmúlt.. a melleim marhára fájnak főleg alvás után mikor felkelek az ágyból, a bimbóm is eléggé érzékeny.. Nos nem hiszem hogy bármit is jelenthet mert van amikor nem várt előtt fáj, de van olyan ciklus amikor abszolut nem , szóval nálam ez nem jelent semmit! Veletek miújság?

júl. 7. 18:21
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
29%
Mit nem várok?
júl. 7. 18:34
 2/17 A kérdező kommentje:
Hat valoszinu nem vagy kepben igy te ne varj semmit :)
júl. 7. 18:39
 3/17 anonim ***** válasza:
34%

#1: ez egy bárgyú neológia, amit a gyerekre vágyó nők találtak ki.

Hasznos lehet tapasztalatot cserélni (bár többségében nem az), de hogy ezt miért így kell kifejezni, az számomra is rejtély...

júl. 7. 19:04
 4/17 anonim ***** válasza:
20%
Nem várom, még csak most múlt el.
júl. 7. 19:22
 5/17 anonim ***** válasza:
34%
3# jaj te meg nehogy azt gondold már , hogy az első válaszoló nem tudja miről van szó.... nagyon is tudja mire gondol a kérdező, de muszáj volt ideböfögnie ezt. Nagyon unalmas már.
júl. 7. 19:45
 6/17 anonim ***** válasza:
67%
6# szerintem meg az az ovis , aki nem tud ignoràlni egy ilyen kérdést, hanem muszáj ideírnia valami baromságot. Számomra ez pont olyan szánalmas , mint a celebhírek alá odaböfögni, hogy kit érdekel/ kik ezek és társai.
júl. 7. 19:46
 7/17 anonim ***** válasza:
66%
Szia! Én mára nem vártam, de a mai tesztem negatív lett. Reménykedem, hogy hátha csak később volt ovu, és lesz még baba, 9-én fogok legközelebb tesztelni. A hasam alja feszül, de nem görcsöl, van már 2 gyerekem, de ilyet nem tapasztaltam semelyikkel. Sem amikor megjön, sem terhességkor. :) Nektek első baba?
júl. 7. 20:37
 8/17 anonim ***** válasza:
74%

Kerdezo, en 11re nem varom. A tunetek hasonloak nalam us. Gorcsol es faj a hasam, a melleim is reggel az elso ebredesnel faj nagyon.

Nekem mar van egy kisfiam, most majd kiderul hogy lesz e tesoja.

Remelem sikeres honapot hagyhatunk magunk mogott

júl. 7. 23:05
 9/17 A kérdező kommentje:
Nekunk elso baba lenne.. szoritok nektek :)
júl. 8. 02:16
 10/17 anonim ***** válasza:
69%
Kérdező, teszteltél már? :)
júl. 9. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!