Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Más is élte az életét (nyaralá...

Más is élte az életét (nyaralás, bulizás, néha ivás) mielőtt teherbe esett, ugye ezzel nem ártok?

Figyelt kérdés

Ciklus 14. Napján vagyok ma. Volt menzeszem rendesen, most meg nyár van, eddig nem jött össze a baba és nem akarok ezen stresszelni, hogy nem érezhetném jól magam. Persze, most már nincsenek olyan vad bulizások, mint nagyon fiatal koromban, de jól esik koktélozgatni ebben a szép időben a barátaimmal.

Tudom nem kéne, de már stresszelek a baba kérdésen, minden barátnőmnek azonnal sikerült, nekem már fél éve nem. Teljeskörű vérvizsgálat alapján semmi bajom nincs, szeptemberben lesz az éves nőgyógyászati szűrésem, ahogy mindig.

Párommal megbeszéltük, hogy addig élvezzük a nyarat, ha sikerül örülünk, ha nem, akkor szeptemberben el lehet indulni okokat kutatni. :(

Tényleg érzem, hogy stresszelek, mert sokszor van hányingerem, de nyilván terhes az nem vagyok. Már gondolkodtam pszichológuson is, ugyanis nekem nem volt ideális családi hátterem, emiatt van is bennem egy gát az anyasággal kapcsolatban.

júl. 6. 14:16
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
10-es köszi! Tudom mi a probléma gyökere, rengetegszer alkalmazok kognitív módszereket (gondolatnaplózás, mindfulness, légzések) is, de lehet ezek csak elfedik a valós problémákat. Most perpillanat munkahelyvàltásban vagyok, szóval most meg félő, hogy mi lesz velem, ha mégis sikerül és úgy döntenek nem kellek oda! :( szóval most ezt a ciklust megvarjuk és utána lehet szüneteltetni kéne a projektet. Addig meg keresek szellemi segítséget. :) Köszönöm!
júl. 9. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!