Amszterdam utazás szervezés, tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Hány nap kell Amszterdam bejárására ? Én úgy gondolkozok 3-4 teljes nap. ( pár fontosabb múzeum / látványosság, 1-2 buli és betépés, a város járása )
Mit érdemes még megnézni / kipróbálni ? Szállásra airbnb ajánlotok?
Mire érdemes figyelni ?
Zürichből repülnék amúgy, haverom pedig Londonból. Április közepét néztük ki
F26
2020. jan. 18. 17:14
1/2 anonim válasza:
Én egy teljes napot voltam csak ott, de sikerült bejárni. Persze, én nem buliztam, és főleg nem téptem be.
A 3-4 nap amúgy szerintem minden nagyvárosban eltölthető, mindig lehet programokat találni ennyi időre.
A Madame Tussauds-ba érdemes lehet bemenni, ha szeretitek az ilyesmit, bár aki Londonban él, annak sok újdonság nem lesz benne. De én pl. minden városban bemegyek, voltam már vagy 10 helyen.
2/2 anonim válasza:
4 nap elég bőven. Szexmúzeumot nem szabad kihagyni, kb 5 euro és ott van a városközpontban. Betépve meg még élvezetesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!