Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Amszterdam utazás szervezés,...

Amszterdam utazás szervezés, tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Hány nap kell Amszterdam bejárására ? Én úgy gondolkozok 3-4 teljes nap. ( pár fontosabb múzeum / látványosság, 1-2 buli és betépés, a város járása )

Mit érdemes még megnézni / kipróbálni ? Szállásra airbnb ajánlotok?

Mire érdemes figyelni ?

Zürichből repülnék amúgy, haverom pedig Londonból. Április közepét néztük ki

F26

2020. jan. 18. 17:14
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Én egy teljes napot voltam csak ott, de sikerült bejárni. Persze, én nem buliztam, és főleg nem téptem be.

A 3-4 nap amúgy szerintem minden nagyvárosban eltölthető, mindig lehet programokat találni ennyi időre.

A Madame Tussauds-ba érdemes lehet bemenni, ha szeretitek az ilyesmit, bár aki Londonban él, annak sok újdonság nem lesz benne. De én pl. minden városban bemegyek, voltam már vagy 10 helyen.

2020. jan. 18. 17:18
 2/2 anonim válasza:
4 nap elég bőven. Szexmúzeumot nem szabad kihagyni, kb 5 euro és ott van a városközpontban. Betépve meg még élvezetesebb.
2020. jan. 25. 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!