Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hol tudnék utazni imádó...

Hol tudnék utazni imádó emberekkel ismerkedni?

Figyelt kérdés

Ismerőseim/barátnőim nem különösebben utaznak (1-1 nyaralást leszámítva), van, akinél az érdeklődés hiánya, van, akinél az anyagiak/időhiány az ok. Így velük sajnos nem is tudok utazásos témákról beszélgetni, itt pedig több embertől is olvasom, hogy "mindene az utazás".

Szívesen ismerkednék ilyen emberkékkel (nem pár keresésre irányul, van párom!!).

Az életem fontos, mondhatni meghatározó része az utazás, imádok szervezni, úti célt választani is.

Van itt még így valaki ezzel? :)

2017. okt. 10. 22:29
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem itt is lehet ismerkedni vagy különböző fórumokon.

Én is nagyon szeretek utazni.

N

2017. okt. 11. 08:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Fórumokon, túraközösségekben, ha pl. elmentek idegenekkel szervezett kirándulásokra. Én szoktam csoportos utazásokra is jelentkezni, persze nem nagymamás buszos kirándulásokra, tengerparti üdülésekre, hanem inkább offroad túrákra, tengeri hajózásra, egyéb kalandtúrákra. Szerintem utazni társaságban jó.
2017. okt. 11. 08:41
 3/4 anonim ***** válasza:
En imadok utazni, honvagyam soha nincs, ha elutazom. Inkabb "Fernweh", ahogy a nemet mondja, ha otthon vagyok, azaz mindig tervezem a következö utazast. Vannak forumok (nemcsak magyar), ahol az emberek az utazasi elmenyeiket irjak le, vagy kerdeseket tesznek fel. En peldaul sokaig egy olyan oldalon voltam, ahol utazopartnereket lehet keresni. Na, ebböl nem lett semmi, aminek sok oka volt.
2017. okt. 11. 09:38
 4/4 anonim ***** válasza:
69%
Itt a gyakorin. Itt minden minimálbérből tengődő japánba, maldívra készül.
2017. okt. 11. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!