Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Nyeremény utazás- lehet hogy...

Nyeremény utazás- lehet hogy bukjuk?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy nem a legjobb kategóriába raktam ezt a kérdést, de nem tudom hova illene. Történet a következő: egy csokoládés nyereményjátékon kisorsolták a fődíjat, ami egy 7 napos repülős utazás. Értesítettek 2 hete, hogy én nyertem, aminek borzasztóan örültem is. Abban maradtunk hogy majd aki az utazást szervezi, az küldi nekünk a részleteket. Eltelt azóta ugye 2hét, és semmi....már jeleztem is, de a szervező továbbra sem keresett meg. Azidő pedig csak telik és február elsején lenne az indulás. Egyrészt anyagilag is 1 hét utazással nem kis dolog kalkulálni, mert ellátás az nincs benne, plusz intézném a szabadságomat is, de addig nem vehetem ki amíg nem értesítenek a részletekről. Mit lehet ilyenkor tenni? Legszívesebben már el se utaznék, hiszen nagyon közel van az indulás időpontja és nem biztos hogy el tudom intézni hogy elmehessek, a munkahelyem azért nem fogom kockáztatni ez miatt. Így viszont kissé átverve is érzem magam, hiszen egy ekkora cég egy ekkora fődíjat ha kisorsol, hogy vehetik ilyen félvállról az egészet? Persze, gondolom ha a megfelelő kommunikációjuk miatt nem lesz az egészből smemi, akkor ne is várjak kárpótlást majd?! Volt már valaki hasonló helyzetben? Mit tanácsolnátok? Mennyi szerintetek az a maximum határidő, ameddig várjak még a válaszukra? Már így is azt gondolom, hogy későn értesítettek eleve a nyereményről, nem még a szervező "nemtörődömsége".

2020. jan. 15. 13:30
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
74%

Azzal vedd fel a kapcsolatot, akitől nyertél, ők nem tudnak semmi gondról amíg nem szólsz nekik.

Illetve érdemes ellenőrizni, hogy az adataidat pontosan adtad-e meg.

2020. jan. 15. 13:34
 2/18 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy már jeleztem (annak akitől nyertem). Azt válaszolták, hogy jelezték a szervezőnek és hamarosan keres majd. Az adatok rendben vannak.
2020. jan. 15. 13:36
 3/18 anonim ***** válasza:
91%
Ha tényleg nagy cég szervezte és nyertél valamit, és problémád van a nyeremény letöltésével, pl olyan feltételeket adnak, hogy 1 héttek az indulás elött szolnak csak stb... Akkor írjál a fogyasztóvédelemnek egy levelet de érdemes a tékozló homárnak is a neten. Mert ugye ez átverés.
2020. jan. 15. 13:47
 4/18 anonim ***** válasza:
81%
èS lehet a nyeremény nem február 1-töl van , hanem akkortól egy éven belül kell megtenned...
2020. jan. 15. 13:48
 5/18 A kérdező kommentje:
Nagy, közismert cégről van szó. Az indulás, az biztos, hogy február 1., előkerestem a játékszabályzatot és ott benne van az utazás időtartama. Már sokszor átolvastam a szabályzatot is, de jelen helyzetre vonatkozóan nem találok semmit. Pontosabb adat az utazásról nincs megadva, csak hogy repülős utazás, a szállás minősítése, egy páros belépőjegy a célország/város egy nevezetességéhez és a dátum. Me ghogy nem átruházható és minden egyéb költség a felsoroltakon kívül a miénk. De nem tudjuk hogy pontosan honnan indulunk (mert nem nem írja sehol hogy bp-i repülőtér) nem tudjuk pontosan mikor indulunk, nem tudjuk milyen szállásra megyünk, nem tudunk transzferről, poggyászről stb... és ezek azért nem kis dolgok.
2020. jan. 15. 13:58
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Nincs telefonszáma a cégnek?
2020. jan. 15. 14:17
 7/18 A kérdező kommentje:
De biztos van...csakhogy nekik kellene megkeresni engem és nem fordítva. Amikor jeleztem a játékot hirdető cégnek, hogy nem kerestek meg még mindig, akkor is azt mondták, hogy szóltak nekik és keresni fognak. Én nem akarok kuncsorogni a nyeremény után.
2020. jan. 15. 14:28
 8/18 anonim ***** válasza:
60%
Tudod mit? Akkor maradj otthon a fene nagy büszkeségeddel, ha ennyire derogál egy telefonhívást megejteni. Nem te teszel nekik szívességet azzal, hogy átveszed a nyereményt.
2020. jan. 15. 15:02
 9/18 A kérdező kommentje:
Nem erről van szó. De nem teljesítik ami kötelességük lenne. Ha meg úgy van, hogy én nem megyek, mi lesz a pótnyertessel? Őt mikor tudnák értesíteni, az indulás napján? A játékot szervező tartja a kapcsolatot az utazás szervezőjével illetve velem. Ezért is jeleztem nekik. Ők sem azt írták vissza, hogy ugyan miért is nem te keresed akkor a szervezőt...
2020. jan. 15. 15:28
 10/18 anonim ***** válasza:
83%
Hát ha én nagyon akarnék menni a nyert nyaralásra, akkor én bizony napi szinten telefonálnék a szervezőknek, hogy dolgozzanak már a pénzükért, és intézzék a nyereményemet, mert kifutnak az időből.
2020. jan. 15. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!