Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Szerintetek ez gáz?

Szerintetek ez gáz?

Figyelt kérdés

Balatonra lementünk barátnőimmel, és ott összeismerkedtünk egy fiúbandával, együtt buliztunk stb.(Egy apartmanban is voltunk szomszédok.) Én valahogy sikeresen megtaláltam őket instagrammon, és elkezdtem beszélni az egyikükkel. (Ő írt rám.) És mondta, hogy lemehetnénk hozzájuk valahova Balatonra. Én szeretnék, meg szerintem barátnőim is tuti (mert nagyon jól éreztük magunkat így együtt), csak nem tudom mennyire gáz ez így (mármint amit csináltam lány létemre) a fiúk és a barátnőim szemszögéből? Szerintetek?

18, 19 évesek vagyunk

2020. júl. 24. 14:14
 1/4 anonim válasza:
Nem az :)
2020. júl. 24. 14:27
 2/4 anonim válasza:
Szerintem ennyi ismeretség után hozzájuk még ne menjetek. Inkább szálljatok meg máshol, és valami független helyen találkozzatok velük.
2020. júl. 24. 14:53
 3/4 anonim válasza:
a 2. válaszolónak igaza van. akármennyire is tűnik valami ártalmatlannak nem feltétlenül az. szálljatok meg máshol és az sem árt ha szóltok valakinek hogy néha hívjon fel hogy megvagytok e még. sajnos a mai világban könnyen úgy lehet járni mint a köpök a sírodra filmekben.
2020. júl. 24. 16:08
 4/4 anonim válasza:
Egy orgia kezdete...
2020. júl. 25. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!