Más is élte az életét (nyaralás, bulizás, néha ivás) mielőtt teherbe esett, ugye ezzel nem ártok?
Ciklus 14. Napján vagyok ma. Volt menzeszem rendesen, most meg nyár van, eddig nem jött össze a baba és nem akarok ezen stresszelni, hogy nem érezhetném jól magam. Persze, most már nincsenek olyan vad bulizások, mint nagyon fiatal koromban, de jól esik koktélozgatni ebben a szép időben a barátaimmal.
Tudom nem kéne, de már stresszelek a baba kérdésen, minden barátnőmnek azonnal sikerült, nekem már fél éve nem. Teljeskörű vérvizsgálat alapján semmi bajom nincs, szeptemberben lesz az éves nőgyógyászati szűrésem, ahogy mindig.
Párommal megbeszéltük, hogy addig élvezzük a nyarat, ha sikerül örülünk, ha nem, akkor szeptemberben el lehet indulni okokat kutatni. :(
Tényleg érzem, hogy stresszelek, mert sokszor van hányingerem, de nyilván terhes az nem vagyok. Már gondolkodtam pszichológuson is, ugyanis nekem nem volt ideális családi hátterem, emiatt van is bennem egy gát az anyasággal kapcsolatban.
Persze. 20+ évig akartam gyereket. Durva lett volna, ha nem élem 😂
A végén már annyi volt, hogy menstruáció közelében, értsd pár nappal előtte, edzés napján csináltam tesztet, hogy ne hajtsam szét magam, mert beágyazódási nehézségem volt.
Így történt ez legutóbb is, csak épp nem akkor kellett volna megjönnie, mert majdnem egy hetet késett az ovum. Így a hómező teszt után nagy boldogan elmentem széthajtani magam. Őt nem zavarta, addig halálos nyugalommal befészkelte magát a legkényelmesebb helyre 😁
1 evet vartunk a kisfiunkra. Abban a honapban jott ossze, amikor 1 hetet nyaraltunk, 2 eskuvore is mentunk es 2 koncertre is.
Nem fogok hazudni, rengeteg ittam, annyit, amennyit kb egesz eletemben osszesen,mert amugy nem nagyon szoktam.
Es bumm, terhes lettem. 😅 Pont akkor.
Éltem az életemet, de igazából teherbeesés előtt már vagy 2-3 évvel olyan tiszta életet éltem, hogy csak na.
És nem azért, mert lassan jött össze, hanem szimplán egyetem végére "kibuliztam" magam, munka mellett nem jártunk már inni sem. Az összes szórakozásunk teljesen "bababarát" volt. Utazás egyáltalán nem árt. Gyógyszert se szedtem semmire.
Első gyerekünk elsőre, második második hónapban összejött 30 fölött.
Szerintem ha valaki nem fogyaszt masszívan alkoholt, nem az lesz az oka a sikertelen teherbeesésnek, ha havonta egyszer felönt a garatra, vagy megiszik hetente egy koktélt. Én ebből sosem csináltam ügyet, mégis a második gyerekünket várjuk. Van olyan barátnőm, aki pozitív teszt előtt 2 nappal gintonikozta le magát a sárga földig, egészséges (már 5 éves) a kisfia. :)
Nem mondom, hogy rúgjál be két naponta, de azért túlzásokba esni sem kell, az meg kimondottan jót tesz, ha nem otthon ülsz önsajnálkozva. Miért ne jöhetne össze a baba egy nyaraláson?
Egy kineziológushoz esetleg elmehetsz, kibeszélni és oldani a benned lévő gátakat.
Kolléganőmnek 40 évesen nem akart a második baba összejönni, elmentek egy lagziba, berúgtak és ott jött össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!