Terhes vagyok, vagy esetleg ciszta?
Figyelt kérdés
már többször volt cisztám, amikor azt hittem terhes vagyok....tehát most sem számítok nagy dolgokra...utoljára aug.29én volt meg...még mindíg nem jött meg...egyszer teszteltem,szept.29-én, ami negatív lett.szeretkezés után volt hogy picike pecsételő vérzésem , de annyi, és nem több.a dokival egyenlőre várnom kell, mert sok a meló....semmi tünetem nincs...hacsak nem számít annak hogy eszméletlenül szomjazom,és izomfájdalmaim vannak.néha nehezebb a mozgás, és fáj néha a hasam este meló után...az idegeskedés is lehet az oka?már a második mensi marad ki....2010. okt. 31. 15:06
11/12 A kérdező kommentje:
a párom nem engedte hogy vegyek még 1 tesztet, mert állítolag mindíg ezt csinálom(talán így van)hogy veszek 6 tesztet mire megértem hogy ciszta...u h pénteken nőgyógyász,előtte tezst, de már van hányingerem is...nem tudom...volt már ilyen..párx bebeszéltem már...majd megírom ha így ha úgy lesz....
2010. nov. 3. 23:28
12/12 A kérdező kommentje:
Teszteltem, negatív...valószínű megint ciszta...hamarosan akkor mehetek e.ü.kaparásra....:(
2010. nov. 5. 09:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!