Terhes vagyok, vagy esetleg ciszta?
Figyelt kérdés
már többször volt cisztám, amikor azt hittem terhes vagyok....tehát most sem számítok nagy dolgokra...utoljára aug.29én volt meg...még mindíg nem jött meg...egyszer teszteltem,szept.29-én, ami negatív lett.szeretkezés után volt hogy picike pecsételő vérzésem , de annyi, és nem több.a dokival egyenlőre várnom kell, mert sok a meló....semmi tünetem nincs...hacsak nem számít annak hogy eszméletlenül szomjazom,és izomfájdalmaim vannak.néha nehezebb a mozgás, és fáj néha a hasam este meló után...az idegeskedés is lehet az oka?már a második mensi marad ki....2010. okt. 31. 15:06
1/12 anonim válasza:
:)
Nekem mindhárom gyereknél az volt az első tünetem, hogy állandóan szomjas voltam. Menzikimaradás nekem nem játszik szerepet, mert alapból 2hét és 3 hónap között mozog a ciklusom. Sztem vegyél holnap egy tesztet. :D
2/12 A kérdező kommentje:
igen, mindenképp veszek, de csak holnap után reggel tudom megnézni
2010. nov. 2. 22:43
4/12 anonim válasza:
mondjuk ha második hónapja nem jön meg nem értem miért kell ennyire elhanyagolni az orvost. Sok a melo.... kifogás. El kell menni és kész.
5/12 anonim válasza:
Nekem utoljára augusztus 23.-án volt meg, és október 20-án ugy jött meg, hogy előtte lévő nap voltam nőgyógyásznál és ugy szétnyomkodta a hasamat, hogy másnapra ömlöttem a vértől:S (pedig azt hittem h már babo van:(..)
6/12 anonim válasza:
Nekem már volt babó is és ciszta is a dologba ,de nekem ez ciszta tünetnek tűnik :( de ha babát szeretnél akkor szurkolok hátha én tévedek.
7/12 anonim válasza:
Teszteltél már? Mi lett az eredmény?
8/12 anonim válasza:
Hát én már helyedben elmennék orvoshoz, hogy kiderüljön, hogy mi ez.
9/12 eszo válasza:
én meg azt nem értem, hogy szept.29 óta miért nem teszteltél újra????
csinálj mielőbb egyet:-)
szorítok!
10/12 anonim válasza:
Sziasztok!Kedves első válaszoló!
Nagyon jót kuncogtam magamban mikor olvastam a válaszodat,miszerint szomjas voltál ez volt az első jel.Én is 3napja olyan szomjas vagyok ,hogy majd megpusztulok és a mesim ellenére is pozitívak a tesztjeim:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!