Volt már olyan közületek, akinek egyszerre több tüsző ért meg és sikerült a baba, vagy iker babák? Vagy nem sikerült és esetleg ciszta lett?
Nekem 2006-ban clostytol 2 tüszőm volt, mindkettő megtermékenyült, sajnos 21 hetesen elvetéltem(orvosi mulasztás miatt).
Most megint 2 petém van, én nem is gondolok ilyesmire, hogy esetleg ciszta lesz!Te se tedd!!
Bocs a kései válaszért, szerintem a két 19-es esélyes, a többi meg fel fog szívódni!!Múlt évben is clostyztam, de csak 2 hónapig, mert második hónapban 5 petesejtem lett, de sajnos nem termékenyültek meg, de ciszta sem lett belőlük. Ellenpélda a nővérem 2 éves kislánya, aki szintén 5 petesejtből(nagyobbak, kisebbek)a szerencsés 1 petesejt volt:) és neki sem volt ciszta sehol, csak a baba!!
Ne aggódj, no stressz, nem tudom hányadik napon vagy, de a 19 mm-esek nem sokára megrepedhetnek, úgyhogy mindent bele!!Azért írj majd, ha pozi a teszt!!:)
A pisilésnél erőteljes sárga a vizeletem, nem mondanám hogy szaladgálok a wc-re, mondjuk 2 óránként megyek.
A mellem nagyon fáj, a mellbimbóm áll mint a cövek, és körülötte meg fehér apró kis pattanásszerű valamik vannak, Én nem láttam még olyat de most ott vannak, mi ez?
aranyos vagy és köszi!
Olyan sírhatnékom van hogy nem sikerül, és nem értem miért!
Neked is mielőbbi Boldog BABAVÁRÁST!!!! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!