Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Naptár szerinti ovuláció...

Naptár szerinti ovuláció előtt 2nappal teljesen negatív,alig látható LH teszt normális?

Figyelt kérdés

Idáig azért látszódott a 2. Csík,most nagyon minimálisan a délelőttiből.

2 nap múlva lesz naptár szerint a PÉ-m,sosem produkáltam ilyen negatívat.

Ez még normális?

júl. 4. 09:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
júl. 4. 09:53
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Igen normális, az LH egyik napról a másikra is lehet full negatívból full pozitív.

Egyébként délután kell csinálni az lh tesztet. Délelőtt nem csoda, hogy lófüttyöt nem látsz rajta...

júl. 4. 09:58
 3/5 A kérdező kommentje:

Minden nap reggel 10kor és délután 5kor tesztelek. Idáig azért látható 2. Csík volt mindegyik délelőttin,most semmi sem.

De akkor megnyugodtam,hogy semmi gond ezzel

júl. 4. 10:00
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Tesztelj csak tovább, sok sikert :)
júl. 4. 10:09
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia! :)

Nekem ebben a ciklusban pl. úgy volt, hogy egyik délelőtt full negatív volt, aztán este elkezdtem érezni a szurkálódást. Csináltam is egy lh tesztet gyorsan, ami pedig már majdnem pozitív.

Aztán másnap délelőtt pedig gyönyörű pozitív volt. :)

Szóval tesztelj tovább és szurkolok! :)

(Tudom délután kell csinálni a tesztet, de nekem valahogy a délelőtti órában lesz mindig a legerősebb) :)

júl. 4. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!